27 september 2012

Waarom de PVV deze keer Pamela Geller niet volgt Provocerende en discriminerende teksten hebben Pamela Geller en haar medestanders in de USA al eerder als "advertentie" weten te plaatsen op bussen en treinen. In Miami, bij voorbeeld. Gesteund door grote sommen gelds vanuit allerlei stichtingen die rijke mensen in staat stellen om minder belasting te betalen, is dat een koud kunstje.
20120926-154326.jpg De tekst die sinds maandag op de Newyorkse metrostellen verschijnt, luidt: 
"In any war between the civilized man and the savage, support the civilized man. Support Israel Defeat Jihad" 
Vertaald: 
"In welke strijd dan ook tussen beschaafde mensen en wilden, steun de beschaafde mensen. Steun Israël. Versla de Jihad!"
"Savages", hoe je het ook wendt of keert, betekent: "Wilden". De gedachtengang lijkt als twee druppels water op de PVV-ideologie. Superieure joods-christelijke beschaving tegenover "achterlijke", "gewelddadige" en "pedofiele" ideologie van Mohammed. 

De "beschaafde man" zou natuurlijk bij uitstek Geert Wilders kunnen zijn. De man die zich in een Amerikaans boek afficheert als "Marked for Death" ("Ten dode opgeschreven") door die vermaledijde volgelingen van Mohammed en hun linkse helpers. 

Dus wat zou de PVV nu moeten adverteren op de trams en metro's van Den Haag, Rotterdam en Amsterdam? Het geld is beschikbaar, al dan niet in koffertjes vanuit Amerika. "In elke strijd tussen Geert Wilders en de Wilden, steun Wilders!" Maar ze hebben bij de PVV echt wel door, dat in een wedstrijdje over wie het beschaafdste is, Job Cohen of Geert Wilders, de laatste het zou moeten afleggen. Jammer, maar helaas. 
Over een paar maanden, na de Amerikaanse verkiezingen, gaat Geert op tournee in de USA met Michele Bachmann. Volksvertegenwoordigster die meent dat de Moslimbroederschap de ministeries in Washington alreeds overgenomen heeft. Wilders, als hij moet kiezen tussen beschaving en wilde speculatie, dan weet hij het wel. 
Wilders kiest steeds voor het wildste. 
UPDATE: Twittervriendin @lamiye... is gearresteerd omdat ze roze verf spoot over de Geller-provocatie op de metro in New York Ik begrijp haar helemaal. Alleen zou ik zwarte verf hebben gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails