12 mei 2009

Nederlandse Pensioenpartij?

Jan Nagel. In 1957 en 1958 mijn goeroe in de politiek. Het was het tijdperk van de schoolkranten. Ik was hoofdredakteur van "De Telescoop" van het Spinoza Lyceum in Amsterdam.
Met Ben Bunders werd de Scholieren Pers Organisatie (SPO) gekoppeld aan louche uitgaansgelegenheden op het Leidseplein. Nagel werd na veroordeling door justitie begeleid door PvdA-prominent xxx, gevestigd te Driebergen. Sindsdien heeft Jan niet alleen de partij, maar ook de populistische wereld ernaast, onveilig gemaakt. De grote coup met Pim Fortuyn in 2002 is jammerlijk mislukt. Ongelofelijk, dat Jan Nagel het nog eens een keer mag proberen. Met het volgende:

AMSTERDAM - Jan Nagel denkt erover een nieuwe politieke partij op te richten. Aanleiding vormt zijn onvrede over de wijze waarop de pensioenen, mede onder druk van de recessie, worden uitgehold.

En hij heeft uiteraard gelijk. Gepensioneerden en spaarders voor pensioen moeten zich WEREN.
Ik denk er serieus over, om terug te keren naar mijn goeroe van weleer. Misschien moeten we populisten bestrijden met hun eigen middelen.

Dag Jan: Heb je nog een plekje voor mij op je lijst? Er moet nodig huisgehouden worden bij de investeerders van het ABP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails