31 januari 2010

Adam Hasner verzamelt geld voor Wilders in Florida. Antiterrorisme-maatregelen maken financiële transparantie mogelijk!

Weet Mr. David Feingold, 83 jaar, uit Boca Raton, dat z'n geld straks wordt opgesoupeerd door bij voorbeeld de heer Hero Brinkman van de PVV, ook wel genaamd Drinkman?


Wilders was in Florida, USA, in april 2009.  Hij sprak op de "Free Speech" Conference, die werd georganiseerd door de Republikeinse fractieleider in de Senaat van Florida, Adam Hasner.
Wilders werd goed betaald, zowel voor zijn optreden op de conferentie, als, later, toen hij als gast van fundamentalistische synagoges optrad.

Vanuit Florida maakte Wilders een lezingentour bij een aantal synagogen, ook in het Noordoosten van de USA.
Op onze zoektocht naar de geheime financiering van de PVV, kijken we eens nader naar de verbindingen die de PVV in staat stellen, om zijn "oorlogskas" te spekken op de persoonlijke rekeningen van de heer Wilders en zijn Stichting.

Adam Hasner is fractieleider van de Republikeinen in de Senaat van de US staat Florida. Hij trok in februari 2009 de aandacht van de hele USA, toen hij een actie begon, om een inspraak-bijeenkomst van moslim-organisaties in het Capitool (het parlementsgebouw) van Florida te verbieden.
Dergelijke, zogenaamde "Town Hall" bijeenkomsten, behoren tot het uitgebreide arsenaal van burgerrechten in de USA. Vele groepen en organisaties, van links tot rechts, maken er gebruik van. Moslim-organisaties komen al twintig jaar jaarlijks naar het Capitool van Florida, zonder dat dat ooit tot problemen heeft geleid.
Hasner begon een e-mail actie, waarin hij de organisatoren van de inspraak-bijeenkomst (het officiële landelijke inspraak-orgaan CAIR) verdacht maakte. Zijn actie droeg niet de goedkeuring van de Republikeinse Partij van Florida weg. Het was een persoonlijke actie, geïnspireerd door de nauwe banden die Hasner onderhoudt met Israël.
Ik ben er (nog) niet achter gekomen, met welke Israelische groepen in het bijzonder, Hasner in verbinding staat. Het zou me niet verbazen, als het dezelfde zijn als die Wilders in 2008 in de Knesset hebben ontvangen. Dan gaat het om groepen en personen die rechts van de Likud staan.

Nogmaals: Ik houd er niet van, om alles te verklaren uit samenzweringen. Maar Wilders' weigering om zijn financiering openbaar te maken, dwingt ons ertoe, om op zoek te gaan naar zijn mogelijke bronnen. Zuidelijk Florida, met uitzondering van het stedelijk gebied van Miami (waar de Cubaanse emigranten het hoogste woord hebben), is een groot bejaardenhuis van Canadese- en Newyorkse en andere Noordoostelijke ouderen, die daar, al dan niet in relatieve rijkdom, van hun pensioen en hun oude dag genieten. Velen onder hen zijn van Joodse origine.
Sommigen onder hen, niet de armsten, vertrouwden hun spaargeld toe aan Madoff, wiens "Ponzi" schema in 2008 ineenstortte en tientallen rijke pensionados in armoede stuurde. Geld voor Wilders zou sowieso niet van Madoff en diens vrienden gekomen zijn. Het gaat bij hen om een eerder beschouwelijke-, niet-zionistische stroming. Maar er was blijkbaar nog genoeg geld over bij oude mensen, die door Bush de stuipen op het lijf waren gejaagd in verband met de Grote Moslim Samenzwering.
Hasner speelt daar graag op in, tot verdriet van een groot deel van zijn eigen partijgenoten. En, waar hij blijkbaar geen geloofwaardige Amerikaanse bondgenoot kon vinden, wendde hij zich tot Wilders. In Hasner's kiesdistrict, Delray Beach in South Florida, ontving het Mariott Hotel van 22-27 april 2009 een keur van pro-Israel activisten en Islamhaters (toegangsprijs: $ 1.300,-) om naar Geert Wilders en andere ultra-rechtsen te komen luisteren. Wilders gaf hun rijkelijk waar ze om gevraagd hadden. Een kromme haat-speech, zoals hij die nauwelijks in Nederland zou durven afsteken (zie YouTube!). Als Nederlander, stijgt het schaamrood je naar de kaken.
Gepensioneerden, joden, in meerderheid Democratische kiezers, worden opgehitst om het geld dat hun nog rest te besteden aan de actie van Hasner en die van Wilders. Weet Mr. David Feingold, 83 jaar, uit Boca Raton, dat z'n geld straks wordt opgesoupeerd door bij voorbeeld de heer Hero Brinkman, ook wel genaamd Drinkman?
Of de opbrengst van Wilders' lezingentour in de US via Daniel Pipes gelopen is, waag ik te betwijfelen. Er heerst veel wantrouwen tegen de cowboy-achtige stellingnames van de ijdele kwebbelaar. Veeleer is het geld via rekeningen van Hasner overgeboekt naar Nederland.

Waarom geen gebruik maken van de anti-terrorisme wetgeving?
Welnu, als je werkelijk wilt weten hoe Wilders aan zijn geld komt, is er een eenvoudige weg. Immers, ALLE internationale overboekingen worden sinds 2002, eerst in het geheim, nu officieel, doorgebrieft naar "amerikaanse autoriteiten", zoals mijn bank zegt, als ik een paar honderd euros van mijn pensioen van mijn nederlandse rekening naar mijn belgische rekening overboek. Ik vind dat een schande, maar O.K., ik wil meehelpen om de financiering van Al-Qaeda te stoppen. Zodoende weten "de autoriteiten" ook, hoeveel geld, van wie en wanneer op Wilders' rekeningen is overgeboekt.
Natuurlijk is het pikant, dat antiterroristische maatregelen ook aan Wilders de das zouden kunnen omdoen. (Zie mijn vorige post: "De PVV wordt gefinancierd zoals Al-Qaeda"!). Maar vooruit, laten we niet al te kieskeurig en rechtlijnig zijn.
Nederlandse regering: Maak de bewegingen (internationaal) op Wilders' rekeningen openbaar!
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails