09 januari 2015

Demonisering van links is in volle gang

Ik schrijf dit om 23 uur op 7 januari 2015. Intussen is bekend dat de moordenaars van Charlie-Hebdo twee oud-Syriëgangers (32 en 34 jaar) uit Reims zijn met een hulpje van 18 jaar. De politieagent die (op youtube-video te zien) koelbloedig werd afgemaakt heette Ahmed (42 jaar). Daar komen we op terug.
Er mag geen twijfel aan bestaan, dat ieder normaal niet-rechts, dus “links” denkend mens dit soort acties verafschuwt en veroordeelt. Dergelijke twijfel wordt echter wel systematisch gezaaid door Nederlands Nieuw-Rechts met de Roze Khmer, PowNed, GeenStijl, De Dagelijkse Standaard en Jalta – met hun vlagschip PVV voorop.
Het is niet eens meer verbazingwekkend, dat een moordaanslag op een LINKS satirisch weekblad als Charlie-Hebdo, door RECHTS, met Geert Wilders voorop, wordt geclaimd als bewijs dat “links” in Europa zou samenspannen met Saoedi-Arabië om via de moslim-baarmoeders hier de Sharia in te voeren!
Charlie-Hebdo is minstens even kritisch tegen Sarkozy en zijn kliek, minstens even bijtend tegen de Le-Pen-maffia als tegen de misstanden in de RK kerk en bij de Salafisten. De grote vriendin van Geert, Marine Le Pen, wordt bij Charlie-Hebdo even hard afgezeken als Wilders ooit werd aangepakt bij Joop.nl (de concentratiekamp-karikatuur). Tegen die karikatuur dreigden Wilders en medestanders de VARA aan te klagen, want Mohammed mag je belachelijk maken, maar Sint Joris Geert natuurlijk niet.
Typisch voor het Nederlandse linkse-schuilkerk-denken: Joop.nl en de VARA verontschuldigden zich en lieten ons, die sinds jaren (op Krapuul onder anderen) tegen de haatzaaierij en het neofascisme van domrechts opkomen, in de steek. En dat helpt ze geen donder vooruit. Ze worden alleen maar meer de verdediging en de modder ingedrukt als “dhimmi’s” en erger. Er wordt geen daad gesteld. Ontmaskeren van Geert en zijn kliek wordt in de Tweede Kamer overgelaten aan D66 en de CU. Terwijl in het Belgische en Vlaamse parlement bewezen is dat een consequente isoleringspolitiek (quarantaine) echt heeft gewerkt tegen het VlaamsBlok/Belang.
De passionaria van Rechts, Annabel Nanninga (nu vice-haatzaaister bij Jalta), riep achter de betaalmuur die u nooit mag overschrijden, lieve lezers, vandaag onmiddellijk op om de oorlog te verklaren tegen iedereen die niet naar de letter haar fatwa volgt, namelijk dat de Islam (ze bedoelt uiteraard de moslims) dood moet. Wel “geweldloos” zegt ze erbij.  Dat is om later de schuld van het gepleegde geweld door minder subtiele aanhangers te excuseren.
Het zal wel weer een vreselijke Godwin zijn, maar zo, exact op deze manier, werd de KRISTALLNACHT voorbereid. Wilders is geen Hitler en de PVV is een symbolische beweging zonder leden, zonder SA, zonder sociale impact. Links in Nederland is vertegenwoordigd in veel gemeenten, vakbonden, sociale en culturele organisaties. Maar na het afschudden van de “ideologische veren” door Wim Kok, zien we alleen maar verdere individualisering en marktdenken bij de PvdA en GL.
Welnu. Ik heb een griezelige boodschap voor U. De restanten van links zullen worden gedemoniseerd en gecriminaliseerd. Als je het Bosma-program van de PVV leest, zul je zien, dat je zult worden ingedeeld in een tweede of derde categorie burgers. Met minder rechten en onderworpen aan de PVV-interpretatie van de Nederlandse cultuur.
We komen terug op vandaag. Het ultrarechtse gespuis ziet een nieuwe kans om links te demoniseren. Hoewel de aangevallen krant links is en de gedode politieagent waarschijnlijk een moslim, zou het toch de schuld van “wegkijkend” links zijn, dat Europa gedoemd is tot “Eurabia”.
Het is hoog tijd dat “links” zich krachtig verzet tegen demonisering. Door een echt alternatief te bieden. Niet alleen zeuren (SP) maar ook uitwerken. EN door idioten als Wilders op hun plaats te zetten. Anders volgt het lot van de Duitse Communisten en Sociaaldemocraten die, hoe meegaand ook, in 1933 werden verbannen naar concentratiekampen (door Wilders “tuigdorpen” gedoopt).
Wehret den Anfängen!
-----
Oorspronkelijk gepubliceeerd bij krapuul.nl op 8 januari 2015

1 opmerking:

  1. Het is niet het rechtse populisme van de jaren '30 dat terug is, het is het demoniseren van de jaren '30 dat terug is. Het demoniseren van Pim Fortuyn door links heeft het klimaat geschapen waarin het legitiem leek om hem voorgoed het zwijgen op te leggen. En inderdaad: de kogel kwam in 2002 van links. Hoewel iedereen deze geschiedenis kent, is dezelfde linkse kerk (en dan hoeven we niet alleen aan de concentratiekamp-cartoon op de VARA-website Joop.nl te denken) wederom bezig met het scheppen van een klimaat waarin het nu gelegitimeerd lijkt om demon Geert Wilders het zwijgen op te leggen...Als u niet openstaat om meer jihad en sharia-wetgeving in Europa te accepteren, bent u een nazi of racist!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails