16 december 2010

PVVer Kortenoeven wil Nederland in preventieve oorlog tegen Iran

De PVV naar het Oostfront: Kopstootgever, Vrouwentrapper Graus, Wilders (midden), Brievenbusspisser met zijn favoriete wapen in de aanslag en Kortenoeven (bloot buikje)... (Ontleend aan een bijdrage van Frans op Krapuul.nl)
Juist als je denkt dat het niet gekker kan worden, komt daar de christenzionist Kortenoeven (ex-medewerker van het CIDI) in de Tweede Kamer namens de PVV oproepen tot een soort Nederlands initiatief voor een preventieve slag tegen Iran, "vanwege het onderschatte gevaar van islamisering"!
De Wilders-aanhangers onder de reageerders bij De Telegraaf en consorten hebben er niet van terug:
geert je wilt de joden in iran aanvallen stop met je zionisten gedoe onze bejaarden hebben hulp nodig. oorlog daar heeft niemand baat bij, wat ben jij voor leider geert? wereld oorlog 3 met de usa of onze bejaarden helpen door de straat terrorist terug te sturen wat word het geert?
Alle tekenen wijzen erop, dat het succes de blondgeverfde narcist naar het hoofd is gestegen. Een fractie vol met zeloten en agressieve randfiguren, hou die maar eens op het rechte spoor. In plaats van de beloofde rust en welvaart in de gemengde stadswjken, loop iedereen bij de PVV door elkaar heen de gekste dingen te roepen over Jeruzalem, Jordanië, Iran, Constantinopel en varkenshaasjes.
ga vooral zo door, PVV! Hollanders zijn wel goed maar niet gek. De Statenverkiezingen van debruari lijken zo geen succes voor de PVV te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails