10 september 2008

Vlaams-Belangers, Op - Naar Ulfkotte's GANG-SHOP!


< Het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Brussel, één van de 19 gemeenten die de Brusselse agglomeratie telt. Naast Thielemans staat zijn Eerste Schepen, Joëlle Milquet. Haar partij, het CdH is de Franstalige christendemocratische partij, dus de zusterpartij van de Duitse CDU/CSU. Goed onthouden, want deze omstandigheid maakt de actie van ex-VB-bondgenoot Ulfkotte extra pikant!

Het Vlaams Belang probeert het nog een keer:

Demonstreren in Brussel op 11 september, zogenaamd om 11.9.2001 in New York en Washington te herdenken. Maar tegelijk ook tegen de "sluipende islamisering van Europa".

En, net als vorig jaar, ontaardt dit initiatief in een geprogrammeerde straatrel. En net als vorig jaar, wordt de burgemeester van de gemeente Brussel, Freddy Thielemans, die deze provocatie opnieuw verboden heeft, in het vizier genomen. De aantijgingen zijn niet mis (bericht NU.nl, 9/9):

Burgemeester Freddy Thielemans van Brussel heeft de betoging dinsdag verboden wegens het risico op tegenmanifestaties en gewelddadige uitbarstingen. Voorman Filip Dewinter van Vlaams Belang reageert furieus en begint een kortgeding. Dewinter noemt de burgemeester "een knecht van zijn islamitische kiezers'' en spreekt over 'grootmoefti Thielemans'.

Vorig jaar nog was, tot kort voor 11 september, de Duitse anti-Islam-publicist Udo Ulfkotte bondgenoot van het Vlaams Belang. Van hem was het idee afkomstig, om de Europarlementariërs medeverantwoordelijk te stellen voor de veronderstelde islamisering van Europa. Het VB ging het er uiteraard vooral om, de actie te verbinden met de taalstrijd en het Vlaamse separatisme. Ulfkotte zette op de hem eigen wijze de besmeuringsaktie tegen de Brusselse burgemeester in Duitsland verder voort. In december 2007 beschuldigde hij, volstrekt ten onrechte, Thielemans van de christelijke kerstversiering in het Justitiepaleis te hebben doen verwijderen wegens knieval voor het oprukkende islamisme. Hoewel terstond bleek, dat de kerstversiering was aangebracht door grotendeels moslim-personeel van de ontvangstruimte, en dat Thielemans niets te vertellen heeft over wat er in justitiegebouwen gebeurt, weigerde dr. Ulfkotte zijn hetz-bericht tegen Brussel te rectificeren.

Nu, een jaar later, zijn het Vlaams Belang en Ulfkotte gezworen vijanden. Ulfkotte doet mee aan een tegenconferentie tegen de Europese anti-Islam-conferentie die het Vlaams Belang en Pro-Köln later deze maand in Keulen beleggen. Maar het manifest van de Ulfkotte-conferentie zoekt op één belangrijk punt eenheid met de rechtsextremisten van de anti-Islam-conferentie: het aanpakken van "geïmmigreerde- en niet-geïmmigreerde" capitulanten en stiekeme bevorderaars van de Islamisering van Europa. Freddy Thielemans, PS-lid, is kennelijk een uitgezocht doelwit.

Vlaamsbelangers: OP! - Naar Ulfkotte's Gang-Shop!

Daarom is het wellicht, dat Dr. Udo Ulfkotte de verkoopsite van 9/11 Brussel-parafernalia ('Brussels GANG Shop") ook na het débacle van vorig jaar gewoon heeft laten voortbestaan op een site in Leipzig. Je weet tenslotte nooit, hoe dat materiaal nog eens te pas komt. En voilà: Als de Vlaamsbelangers snel zijn, kunnen ze nog gauw een paar produkten van Udopia aanschaffen:


Leuk Tasje, te koop bij Dr. Udo Ulfkotte in Duitsland!

.

....èn een origineel gang-member petje. Een beetje duur, maar het is voor een goed doel, nietwaar? Ulfkotte gebruikt dergelijke inkomsten om kritische bloggers tienduizenden euros tegelijk afhandig te maken...

Je gelooft niet, dat een echte Dr. Jur. uit Duitsland zich met dergelijke zaken bezighoudt? Welnu, dan is hier het "Impressum" van de shop, (Screenclip, evenals de twee andere, gemaakt op 10 september 2008, :

Mogen we hopen, dat Dr. Ulfkotte dit keer zijn verantwoordelijkheid voor laster en aantasting an goede naam, niet zal ontlopen!

In elk geval geeft hij bewust, dan wel onbewust rugdekking aan de rechtsextremistische akties van het Vlaams Belang.

Vlaams-Belangers, Op - Naar Ulfkotte's GANG-SHOP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails