30 september 2008

Verdonk loog over PSP: Uitburgeren uit TON!

Toen in 2006 bleek, dat Ajaan Hirsi Ali twaalf jaar geleden gejokt had over het land waar ze vandaan kwam, en over de reden, waarom ze van land en opvattingen wilde wisselen, was minister Rita Verdonk onverbiddelijk: Het lidmaatschap van de Nederlandse burgermaatschappij ontnemen. En wel: Onmiddellijk!

Bericht van hedenavond:
Rita Verdonk geeft lidmaatschap PSP toeAMSTERDAM - Rita Verdonk heeft maandag toegegeven dat zij toch lid is geweest van de Pacifistische Socialistische Partij (PSP).
Nova heeft de hand weten te leggen op de ledenadministratie van de PSP, waaruit blijkt dat Verdonk zich in april 1978 aanmeldde als lid van de partij.
Vorige week ontkende Verdonk nog stellig ooit actief lid te zijn geweest van de PSP. "Ik heb me vergist", gaf de politica maandag in het tv-programma toe. [...]
Behalve Wilders, was de hele Kamer het met haar oneens. pas na hevige druk van de regering en van haar toenmalige partijgenoten van de VVD, gaf ze half en half toe.
Als blijkt dat je gejokt hebt over je herkomst: Regels zijn Regels! 't Zijn niet MIJN regels. Voor mij hoeft 't niet. Maar:
Het Partijcomité van Toezicht (als zoiets tenminste in TON bestaat), weet nu wat er te doen staat: Rita royeren!

Technorati Tags: , ,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails