05 februari 2010

Wilders kan fluiten naar z'n Loony-parade. Zijn Engelse website al overgenomen door de Neocons!

De Amsterdamse Rechtbank maakte gisteren zijn besluit bekend, om slechts 3 van de 18 door Wilders voorgestelde "getuigen" toe te laten. En dan nog alleen voor verhoor bij de Rechter-Commissaris.
De rechters zijn dus niet in de val van Wilders' verdediging getrapt, om van het proces een showcase over de Koran te maken. Goed zo!
Weerhouden zijn alleen:
  1. de "Arabist" Hans Jansen,
  2. Wafa Sultan, een opgewonden mevrouw uit Amerika, en
  3. en nog iemand (even opzoeken...)
1. Over de Arabist hebben we ons al uitgelaten, zie: De Amsterdamse rechtbank, enz. bij De Lage Landen (gisteren). Een opgewonden draaikont, die zich niet ontzag om bij het Vlaams Belang (2007) samen met 'Fjordman' en 'Bat Ye'or' op te treden.
2. Wafa Sultan: Behandeld in hetzelfde artikel. Erger dan Hirsi Ali. Compleet gestoord. Welkom! (Zie het Amerikaanse Loonwatch.com over Wafa!).

Ik vind, dat de rechtbank op deze manier de eerste ronde GEWONNEN heeft.
Het proces-Wilders is teruggebracht tot wat het is: Discrimineren, beledigen en haatzaaien.

Natuurlijk betreur ik nog altijd, dat het parlement-zelf niet in staat is gebleken om deze rotte appel uit zijn midden op z'n plaats te zetten. Nu moet de rechter het karweitje opknappen. Jammer, maar helaas.

Begin juni gaat het proces verder.

Intussen lanceert Wilders twee websites over z'n proces. Eén in het Nederlands en één in het Engels. Beide zijn gemaakt, in de veronderstelling, dat het proces over de Islam en Wilders' "waarheid" zou gaan. dat is dus misgegokt.

M'n vrienden van Krapuul.nl, Joop.nl, Ambtenaar.nl, Geencommentaar.nl, Sargasso.nl, enz. houden zich dagelijks met de Nederlandse actualiteit van Wilders bezig. (Lijst van links hier...)
Ik specialiseer me in de internationale verbindingen van Wilders in mijn nieuwe categorie "Wilders International". (HUIBSLOG)

De Engelstalige website is al overgenomen door de Neoconservatieven. Pipes, Murray, Mark Steyn zetten de toon. Een Leids-Calvinistisch Bilski-Spruyt-Kinneging initiatief?

De eerste dag van Wildersontrial.com geeft al een leuk kijkje in de keuken van de Israëlisch-Amerikaanse achterban van Geert Wilders. Hoe ze hem in hun greep hebben via het geld. En hoe de Neoconservatieven toch nog het roer in handen nemen. Ondanks Wilders' afwijzing van Bart-Jan Spruyt.
En de arabist Hans Jansen, weet hij wel waar hij 't zoeken moet?
ONTHULLEND!!

Tot straks, beste lezer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails