16 januari 2011

Rutte met de billen bloot: Opleiding Afghaanse politie in Apeldoorn veel goedkoper en veiliger!


Weird Gilders in his laboratory

Oppositie voeren, daar hoef je Weird Gilders niets over te leren.
Zondagmiddag 16 januari manifesteert op initiatief van de PvdA, het hele Nederlandse Goedmensendom in de Amsterdamse Brakke Grond. Alle 900 plaatsen uitverkocht. Voor een ANDER Nederland in 2011. Zoiets. De Linksche Kerk Schuilt bij het Vlaamsch Cultureel Centrum.
Weird wenst u alle Succes, waarde Vrienden. Want alles wat Anders is of wordt dan het Giechelkabinet van Mark en Maxime, is vrijwel per definitie Beter.
Maar, zo vroeg Weird Gilders (foto) zich dezer dagen af, neemt de Oppositie tegen Bruin I eigenlijk wel de juiste initiatieven? Neem nou die Afghanistan-missie. De Jezuïet Maxime Verhagen heeft, zoals steeds duidelijker blijkt uit de Wikileaks, de NAVO en de Amerikanen misleid over het standpunt van kabinet en Kamer, met als doel, het kabinet-Balkenende te laten vallen en zelf samen met Rutte en Wilders een puur Rechts kabinet-van-na-ons-de-Zondvloed te gaan vormen. Washington blij, Nederland weer in de G20 en Maxime zelf op weg om SG van de NAVO te worden. Het Maatschappelijke Middenveld van het CDA zoekt het daarna zelf maar verder uit. Eurlings (foto) salueert respectvol en mag straks weer meedoen.


Eurlings at Wilders' Service

Intussen heeft Rutte samen met de nieuwe defensieministerHans Hillen (een nog ergere spindoctor dan Jack de Vries, erotischer nagedachtenis) een poldermatig Januskopje gepunnikt. Het voorstel moet ervoor zorgen, dat D66 en Groen Links geen "nee" kunnen zeggen vanwege de motie die ze zelf in 2009 indienden, maar tegelijk de NAVO-bondgenoten (en de USA in de 1ste plaats) het idee geven, dat eigenlijk een militaire bijdrage wordt verzorgd door deze Trouwe Bondgenoot.
Meer dan 550 personen gaan op missie in Afghanistan (Kunduz), waarvan slechts 30 civiele politie-opleiders, en goed, als je wilt, nog 50 marechaussées (militaire politie) erbij. Maar die marechaussées zullen hun handen vol hebben aan het disciplineren van de 470 (!) militairen die het zaakje gaan "beschermen".  Waaruit bestaat die bescherming? Echt niet alleen uit wachtlopen bij de poort. De toelevering van voedsel, brandstof enzovoort, loopt vanuit Pakistan over de Khyber-pas via Jalalabad. Vorig jaar kaapten Taliban (of gewone maffia-) groepen een paar tankwagens die voor de aldaar gevestigde Duitse troepen bestemd waren. Een heel dorp liep uit, om de begeerde brandstof aan te tappen. Maar de Duitsers riepen Amerikaanse F-16s te hulp en het resultaat was: tientallen civiele doden.
Kortom, de "politie-opleidings-missie" vindt plaats in een gebied, waar de bevolking furieus is over de laffe moordpartijen van de NAVO via straaljagers en drones. Wie gaan zich in Kunduz aanmelden voor de Rutte-Verhagen cursus? Vermoedelijk een behoorlijk aantal Taliban-dubbelagenten. Die wachten rustig een paar maanden af, eten er goed van en plaatsen tenslotte een paar ENORME bermbommen.
Maar dat kan Bruin-I helemaal niets schelen. Soldaten zijn kanonnenvoer. Wat telt, zijn goede punten in Washington. Wilders is ook tegen een nieuwe Afghanistan-missie en zal er niet voor stemmen. Daarom zijn de stemmen van GL, D66, de SGP en de CU zo nodig. Om de twee stemmen van de Partij Voor de Dieren mee te krijgen, denkt Weird Gilders, dat Rutte bereid zal zijn, om ook enkele manschappen caviapolitie mee te sturen.
En Wat Doet De Oppositie Leiding?
Hé luitjes, we zijn er toch om een Alternatief te laten zien? En wat is gemakkelijker, dan Splijtende Vragen of een Splijtend Alternatief naar voren te brengen?
Immers, die farce van een zogenaamde politie-opleidings-missie is zo gemakkelijk door te prikken!
Ga er nu eens even van uit, dat het nuttig is, om in EUPOL-verband Afghanen op te leiden tot politie-kaders. We hebben in Nederland een uitstekende Politie-Academie, gevestigd in Apeldoorn, midden op de Veluwe. Er zijn structureel plaatsen vrij, want de nieuwe 3000 politiefunctionarissen die Rutte en Verhagen beloofden, komen er niet. In alle opzichten is het dus veel en veel goedkoper, om de politierecruten uit Kunduz voor een paar maanden naar Apeldoorn te halen. Daar kunnen ze in alle rust studeren op de manier hoe democratische en wetsgetrouwe politie hoort te functioneren. Militaire beveiliging is niet nodig.
- Maar, zullen de Buikloopliberalen mekkeren, op de Veluwe zijn toch de operationele omstandigheden van Kunduz niet aanwezig?
Nou, dat valt best mee, Vrienden!
De Zandverstuivingen bieden de gewenste woestijnachtige omgeving.
En dacht u dat er op de Veluwe geen Taliban zijn om mee te oefenen? Mis geraden! In Putten, Ede, Elburg en Harderwijk, en, als u wilt, in het nabije Urk en Staphorst, vindt U fundamentalistische Gelovigen, die inentingen des Duivels achten, die voorstanders zijn van gearrangeerde huwelijken, die de Vrouw achter het Aanrecht verbannen, die weliswaar niet het Gelaat, maar toch wel de Haardos bedekken willen als het om vrouwen gaat, die voorstanders zijn van het geheime proefhuwelijk (jongen klimt bij meisje op kamer met toestemming harer ouders, voltooit de Daad, en, indien Zwangerschap volgt, Huwelijk!) (Staphorst).
Une Mer à Boire voor onze geliefde Afghaanse rekruten!
Weird Gilders, anders zo een toonbeeld van rust en gelijkmoedigheid, toont zich opgewonden en blij met deze perspectieven. Immers: Het is een Gouden Vondst voor Job en Emile! Ze hoeven niet meer vlakweg "nee" te zeggen, maar ze komen met een waarlijk creatief en immens populair alternatief voor het Wilders-geïnspireerde kabinetsvoorstel!
Het kost veel en veel minder. Opleidingsbanen blijven behouden in Apeldoorn. En wie kan ontkennen, dat dit idee veel productiever is dan het uitzenden van honderden militairen naar een gevaarlijke uithoek van Afghanistan?
Weird weet, wie op hun neus zullen kijken: De Januskoppenbreiers die hadden gehoopt, de oppositie te splijten. Immers, het verlenen van echte ontwikkelingshulp aan de Afghanen, is helemaal het doel niet van de NAVO. Het doel is, militaire macht te tonen en -misschien- te gebruiken, om die eigenwijze lieden op hun plaats te zetten. Maar dat is iets, wat Rutte en Verhagen met geen mogelijkheid aan het Nederlandse publiek kunnen verkopen.
Intussen blijft Geert Wilders stil. Hij heeft bij de regeringsonderhandelingen z'n "opt-out" uit een verdere Afghanistan-deelname geaccepteerd gekregen. Geert wordt wat ongeduldig, want hij ziet, dat het regeringsvoorstel een "cadeau" is aan die vreselijke antisemiet Job Cohen. 70% van het Nederlandse volk is tegen. Wilders kan daarvan niet profiteren, want hij kan niet actief tegen zijn eigen regering ingaan.
Job en Emile kunnen (en moeten) dat wel! Door Apeldoorn voor te stellen (even Apeldoorn bellen!), krijgen ze GL en misschien ook wel D66 aan hun kant. Wilders zal niet weten wat te doen. Het 50 man (en vrouw?) sterke afghaanse opleidingscorps zal de beoogde jeugd-manifestatie van de PVV in Lunteren begin-mei beveiligen. Een goede oefening! Hero zal hen adviseren. De jaarlijkse verzamelplaats van wijlen Mussert zal nieuwe glorie kennen.
Maar, zullen de Eurlings- en Buikloop-elite opwerpen: "En de Drugs dan? Hè? Meedogenloze strijd tegen de aanbouw van poppys. Tegen de misdadige netwerken die ze verhandelen?"
Weird Gilders maant ze tot kalmte. Waarom zouden de Afghaanse recruten niet mee kunnen werken aan het dagelijkse politiewerk tegen de aanbouw van marihuana en haschisch in kassen, kelders, zolders, overal in de Nederlandse provincie? Waarom zouden de speurders en douaniers, die bij ons dagelijks en succesvol op jacht zijn naar de misdadige verenigingen die cocaïne en andere verboden stoffen verspreiden en verhandelen, waarom zouden die niet hun kennis en kunde delen met de Afghaanse recruten?
Kortom, Weird en ik zien niets dan voordeel voor alle partijen (een "win-win-win situatie") in het Apeldoorn-voorstel.
Aan het werk, vrienden van de linksche partijen!

(Dit artikel werd zojuist gepubliceerd op Krapuul.nl - de betere anti-haat website voor de Hardwerkende Nederlander!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails