03 april 2011

Wilders wil Ruby-dag voor Islam afvalligen

De PVV-leider wil een Internationale Dag tot Uittreding uit Islam.
Wat een verrassing” meent Spitsnieuws van donderdag. En meldt verder:
Wilders zal vrijdagavond tijdens een bezoek aan Rome het startsein geven van een nieuw werkjaar van de Fondazione Magna Carta (FMC) een Italiaanse think tank die aanleunt bij de partij van premier Berlusconi. Hij opent het jaar met een toespraak.
De toespraak gaat over, hoe kan het ook anders, het falen van de multiculturalisering. Wilders zal daarbij met [...] een nieuwe feestdag komen. Naast het kerstfeest, Sinterklaas en Bevreidingsdag kent de wereld, als het aan de PVV ligt, straks ook de ‘International Leave Islam Day’.
(Opmerking: Zelfs als het om de PVV gaat, wordt Bevrijdingsdag nog altijd met een lange ij geschreven. Net zoals Lijder.)

Ruby: "Berlusconi en ik? Gewoon vriendjes!" (Giacomo Cardelli fecit)
Berlusconi kan in Rome wel wat afleiding gebruiken, nu hij terecht moet staan voor het organiseren van bunga-bunga feestjes en relaties met een minderjarige prostituée. Deze laatste, de Marokkaanse Karima El Mahrouh, draagt in Italië de naam Ruby Rubacuore, oftewel: Ruby de Hartendief. Een commentator bij Spitsnieuws, vindt het daarom wel een goed idee, om Wilders’ feestdag “Ruby-dag” te noemen, naar deze beroemde afvallige uit de Islam. :grin:
Ik dacht even, dat we misschien met een vroege 1-april-grap te maken hebben. Maar nee. De websitevan de Berlusconi-gezinde “think-tank” in Rome meldt heel serieus dat Geert Wilders daar aanstaande zaterdag zal komen spreken. Er worden een aantal citaten van en over de Blonde Kruisvaarder gepubliceerd.
Het is de eerste keer sinds maanden, dat we weer eens van Wilders’ internationale activiteiten mogen vernemen, afgezien van de gebruikelijke reisjes naar Israël. De vorig jaar met bazuingeschal aangekondigde “Geert Wilders International Freedom Alliance” (GWIFA) sukkelt een beetje rond met de droeftoeter Stadtkewitz uit Berlijn, maar verder wil het blijkbaar nog niet zo erg lukken. De website van de GWIFA is al dagen onbereikbaar. Voor een Wilders-filiaal in Italië lijkt er weinig plaats. De regeringspartij Lega Nord is al racistisch genoeg, zij het dat haar hoofdvijand niet de Islam, maar de zuidelijke Italiaan uit de Mezzogiorno, is. Ongeveer zoals het Vlaams Belang dat doet, heeft men separatisme en suprematisme geactualiseerd, door als nevenactiviteit ook maar “flink” (moslim-)immigranten aan te pakken.
Wat gaat Geert dan zoeken, bij dat gezelschap rechtse academici van de Fondazione? Het antwoord daarop is wellicht de persoonlijkheid van de internationale pers-secretaris van de Fondazione, Anita Friedman:
Esperta in public relations e questioni americane, fa parte del board delle Relazioni Internazionali della Fondazione Magna Carta e dirige l’Associazione Appuntamento a Gerusalemme.
Anita Friedman, Amerika-experte van de Italiaanse FMC
Mw. Friedman komt uit een bekende Amerikaanse zionistische familie en heeft als hobby de Vereniging “We zien elkaar in Jeruzalem”. Alle kans dus, dat Geert, zoals wel vaker, een klusje opknapt voor zijn vrienden in Israël en in de VS.
Dat begint de PVV-aanhangers nu toch wel een beetje te vervelen. “Aandachtshoer” is nog een van de vriendelijkste reacties van Sjonnie en Anita bij Spits. Eerst die kopvoddentaks en nu weer zoiets onbenulligs. In plaats van “Ruby-dag” stelt iemand voor om een internationale dag “AOW met 65 Jaar” in te stellen.
AOW – een pijnpunt (“AUW!”) voor Geert …
Werd eerder gepubliceerd op krapuul.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails