28 september 2010

Bruin Duitsland verwacht de Verlosser: Geert, den Führer!

Aanstaande zaterdag, 2 oktober, is het zo ver. Op een nog geheime plek in Berlijn, gaat Wilders spreken. Over de Islam, natuurlijk.
De Duitse bijstand-ontvangers die in stadswijken wonen, waar het soms best lastig kan zijn met immigranten (en voor immigranten ook) hebben zojuist te horen gekregen, dat ze er in 2011 wel 5 euro per maand bij krijgen op hun uitkering (Hartz IV, 362 € pm.). Dat is uiteraard niet de schuld van banken zoals de HRE die spaar- en hypotheek-geld bij miljarden verjubeld hebben in speculatieve beleggingen, maar van de Islam.
De Koran schrijft immers voor, dat geld alleen in concrete projecten mag worden belegd (grond, handelswaar, enz.). Het heeft zo z'n voordelen, als de Profeet zelf handelaar is geweest.
Voor Geert Wilders echter, is een en ander een bijkomend bewijs voor de perfide aanslag op onze vrijheid, ons bezit en onze joods-christelijke cultuur. Het is de schuld van de muzelman en van de muzelman alleen! Enfin, je kunt het wel zo ongeveer uit je hoofd uittekenen, wat de peroxide profeet zoal in Berlijn gaat uitkramen.
De aanbevelenswaardige Duitstalige blog AllaboutGeertWilders van Falk Madeja (nederlandskennende journalist bij het Duitse Parool-achtige dagblad TAZ) houdt ons op de hoogte van de tot hysterie uitgroeiende verwachtingen bij een deel van het Duitse publiek, nu de Hollandse Verlosser in aantocht is.
René Stadtkewitz, gemeenteraadslid in Berlijn, verliet vorig jaar de CDU, maar bleef lid van de CDU-fractie. Sinds hij 12.000 euros beschikbaar stelde om Geert in Berlijn te laten optreden, werd hij echter ook uit die fractie gezet. Vorige week, stichtte Stadtkewitz samen met wat loslopende racisten, een nieuwe partij, "Die Freiheit" geheten. René S. is een erg binnensmonds sprekende meneer, die niet de indruk wekt, het buskruit te hebben uitgevonden. Nee, de push komt niet van hem, maar van de bruine massablog "PI", waarover we al eerder berichtten.
PI is helemaal idolaat van Geert. De voorpagina gaat vier of vijf keer over Geert. De bijeenkomst in Berlijn wordt geregisseerd door PI. Om er bij te zijn, bij Geert, op 2 oktober, moet je 15 euros aan PI betalen, als je tenminste niet wordt geweigerd omdat je niet bruin genoeg bent. Het wordt ook aanbevolen, om je voor € 19,90 een Geert-T-Shirt aan te schaffen in de PI-Shop. Alle kleuren voorradig. Ook bruin.
Je moet Geert Wilders een ding nageven: Hij weet er een slaatje uit te slaan! 12.000 € van Stadtkewitz plus 7.500 € toegangsprijzen (het zaakje is uitverkocht), plus een percentage van de shirt-verkoop - dat is toch al gauw 30.000 euros in het handje. De Hollandse handelsgeest, zou je kunnen zeggen. Piet Hein. De Zilvervloot. Laat ze maar dokken, die moffen.

Hierboven zie je dus hoe PI verwilderst. Intro, GWIFA-annonce, steunfonds voor proces (groene stropdas) en dan valt Fitna nog buiten beeld. In de goede oude Goebbels-traditie, wordt de TROS-discussie tussen Geert en Job omgezet in een Triumph des Wilders. Heel eenvoudig: Door vrijwel alles wat Job te berde bracht, eruit te snijden. Alleen Geert is aan het woord.
Ja, zo kan ik het ook!
Maar het PI-reaguurdersvolk staat te trappelen om zijn zegje te doen. En hoe!
Geert is "geil".
En het kan niet op. Liefdesverklaringen als deze:


Zelfs een "KISS" wordt verderop door een vrouwelijke fan op PI aangeboden.

En deze narcistische idioot gaat de Duitsers geld uit de zak kloppen, onzin verkopen en poseren als godfather van Bruin I??
Opsluiten!
. .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails