08 september 2010

Tjeenk moet bruine vingeraflikkers weer tafelmanieren leren.

(c) Krapuul.nl 2010
Toen CDA-dissident Ab Klink er op 6 september de brui aan gaf, rekende Wilders snel uit: 
(76 - 2 = 74) + 2 SGP= 76!!
En stel je voor, dat Femke Halsema in de regering komt!
Dus werden burgemeester Dickerdack, vingeraflikker Rutte en Verhagen S.J. weer aan tafel bevolen. 
Rutte was net begonnen z'n strafregels te schrijven: "Ik moet naar Bolkestein luisteren en niet naar Weisglas!" En dat 18 miljard keer. Het vinger-aflikken begon toch echt te vervelen.
Nou, was Markje echt opgelucht. Samen met Maxime weer fijn zich laten gijzelen door baas Geert.

De arrogantie van de drie bruine samenzweerders op 7 september in de Tweede Kamer tentoonspreidden, bereikte nooit geziene hoogten. En Links stelde daar niet veel meer dan gestamel over "belediging van het Staatshoofd" tegenover. Cohen beperkte zich tot de "instabiliteit" van het beoogde bruine kabinet.

Wanneer dringt het nu eens tot het door Wilders als landverraders verketterde "links" door, dat Wilders z'n 1,5 miljoen stemmen grotendeels via kiezersbedrog heeft verkregen en ze nu gebruikt in dienst van een PVV die niets van een normale partij, maar alles van een maffia, heeft?

Zojuist stelde de koningin Tjeenk Willink als nieuwe informateur aan. Er is een gerede kans, dat Wilders niet eens met hem wil praten. 't Is immers een "socialist" die bij een vorige informatiebeurt heeft uitgerekend dat een centrum-links kabinet de beste afspiegeling is van de verkiezingsuitslag? Wilders riep toen zelfs, dat Tjeenk moest worden "ontslagen" uit de Raad van State!
Dat wordt wat, aan de bruine tafel. Rutte en Verhagen moeten ophouden om met hun vingers in de strooppot van het staatsbudget te zitten. "Eerst jullie handen wassen!" En met mes en vork eten. 
Ik denk niet dat Tjeenk Willink het haalt.
Maar, wie weet, komt er toch nog een opening voor de formatie van een kabinet onder leiding van Job Cohen. Je kan toch niet 6 miljoen kiezers blijven schofferen?

(Upgedate versie van mijn stuk van heden bij Krapuul.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails