09 maart 2010

Mossad's "Dubai Operation" T-Shirt - Een ideetje voor de PVV-fractie?

Eén van de weinige belangwekkende informaties die de HP-undercover bij de PVV-fractie opleverde, was de waarneming dat één van de fractieleden (gelijk te stellen aan werknemers zonder zeggenschap) van Wilders in de Tweede Kamer, op zijn werk een Israëlisch leger-T-shirt droeg.
Het kan Dion Graus geweest zijn, in het kader van de zorg die het IDF heeft betoond voor de dierentuin in Gaza. Maar ik heb geen zin om op te zoeken wie het was.
Vandaag kreeg ik in mijn mailbox een geweldig aanbod van de Jerusalem Post Store. Mossad-T-shirts voor $11,95 in plaats van $22,95 (exclusief verzendkosten). En wat voor T-Shirts!
Zoals bekend, voerde de Mossad onlangs een moord-missie uit in Dubai. Doelwit: Een hoge Hamas-functionaris. Operatie geslaagd, maar heel wat "collaterale schade". De Dubaise politie kwam er snel achter, wie de 27 (!) agenten waren die, voorzien van valse Britse-, Ierse-, Oostenrijkse- en Franse paspoorten, aan het werk waren geweest. Ze staan nu allemaal op de opsporingsfotos van Interpol. De -meest Israëlische- staatsburgers van wie de westerse paspoorten waren gekopieerd en/of vervalst, zijn aan represailles blootgesteld. Bevriende regeringen zijn boos. En de tot nu toe redelijke Israëlisch-Dubaise relaties behoorlijk verzuurd.
Getuigt de opzet van de Mossad-operatie al van onderschatting (en minachting) van zowel de tegenstander als van de in verlegenheid gebrachte vrienden van Israel, de behandeling van de nasleep ervan, gooit er nog een tandje bij. In plaats van zich te schamen en de zaak "sportief" te sussen, zoals men nog in 1997 in een dergelijk geval met Jordanië had gedaan, gaat zegedronken Israëlisch uiterst rechts er nu wel heel wereldvreemd tegenaan. 

Op den duur incompatibele bondgenoten: Racistisch rechts en Israël...
Voortaan wordt blijkbaar niet meer gemikt op de steun van oprechte medestanders die ook voorstanders van een onderhandelde oplossing in Palestina zijn, maar uitsluitend nog op dolgedraaide Islam-haters, die Israël zien, zoals Wilders herhaaldelijk verklaart, als "een voorpost in de wereldwijde strijd tegen de machtspretenties van de Islam". Daarvoor is Israël echter helemaal niet opgericht. De Islam zal de Israëlische regering en theocraten een zorg wezen, zolang Israël maar veilig kan zijn.
Israëlisch rechts gebruikt de Wildersen om bevriende regeringen onder druk te houden. De Wildersen denken Israël te kunnen gebruiken om het anti-islamisme aan te wakkeren. Dat kan een korte tijd werken. Maar het loopt voor beide zijden catastrofaal af. Als er niet resoluut ingegrepen wordt, tenminste.

Intussen zitten wij met ontketende types als Wilders en zijn (door hemzelf geminachte- en op afstand gehouden) Gefolgschaft. Het zijn dergelijke "vrienden van Israël", die de provocatieve T-Shirts (in het kader van de vrijheid van meningsuiting?) zullen aantrekken. Een goedkope manier om hun minachting voor Arabieren en andere bruine vreemdelingen tot uitdrukking te brengen.
"Don't Mess with the Mossad". De van zijn stiel verdwaalde gereformeerde rechtsgeleerde en toekomstige stadscommando-Führer Van Roon in Almere, kan van het onderstaande, niet bruine-, maar Arnold-Meijer*-zwarte-, hemd vast in bulk bestellen.
O, wat zullen ze trots zijn op hun zwarthemden, de mensen die te laat geboren zijn, om "gewoon" gewelddadig antisemiet te mogen zijn:
En ja, het Californische Wiesenthal-Centrum zal me nog wel minder willen geloven dan ze de Protestantse Kerken van Nederland (PKN) hebben willen geloven, als ik zeg dat ik spreek en handel vanuit een oprechte zorg voor Israël en zijn bewoners. Over de twee rabbi's die de erfenis van Wiesenthal besmeuren, een volgende keer.

Hier alleen de welgemeende waarschuwing aan de huidige Israëlische leiding:
"Don't Mess with your Friends!" 
(Speel geen spelletjes met je vrienden!)
Is dat zo duidelijk genoeg, of moet ik het ook op m'n T-shirt laten drukken?

  • *) De Zuid-Nederlandse fascistenleider Arnold Meijer kleedde in de dertiger jaren zijn WA in zwarte hemden, net als Mussolini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails