28 maart 2010

Wilders-afgang in Los Angeles brengt ook zijn extreem-rechtse Duitse bewonderaars in verlegenheid!

In Wilders verliefde Duitse mega-site moet een nieuwe anti-Islam held gaan zoeken. 
Dat zal niet gemakkelijk zijn, want men had bij PI intussen vrijwel al zijn kaarten op de peroxide geverfde Hollander gezet. (Zie verderop). Nog op de avond van 23 maart jongstleden, toen Wilders al bezig was om z'n optreden op 1 mei in Los Angeles te annuleren en Spencer en Geller hun communiqué voorbereidden, om de hele film af te blazen, citeerde vaste PI-commentator Arent vol geestdrift Wilders in de trailer van de aangekondigde film:  “We will never surrender… to 1000 years of Darkness”! - Welnu, Wilders' "buigen voor de homo-lobby" (zoals zijn foute buitenlandse vrienden het zullen hebben ervaren) zou nog geen 24 uur op zich laten wachten...

Hoe moet het nu met die vijf Wilders-advertenties op de PI-site en met de aangekondigde PI-manifestatie voor Wilders en tegen Nederland in Berlijn op 17 april?

Wilders zal er niet aan kunnen ontkomen, om zich ook van DEZE compromitterende buitenlandse vrienden te distantiëren, wil hij in Nederland nog een beetje geloofwaardig blijven. 

PI (Politically Incorrect) is veruit de grootste haatsite van Europa.
Wil je extreem-rechts in Duitsland aan het werk zien, dan moet je naar de mega-site "Politically Incorrect" (PI) gaan. Net als veel Nederlandse aanhangers van Wilders doen, wordt bruin gedachtegoed verpakt in maar één soort pakpapier: Anti-Islam, anti-Turk, voor (de huidige politiek van) Israël en voor een hersteld christelijk Europa. Oorspronkelijk waren ze ook "pro-Amerikanisch", maar sinds Obama hebben ze op dat punt flink gedimd.
 Prominent op de PI-site (25 maart 2010): Een Wilders-bericht over hoeveel keer hij wel 'bedreigd' is in 2009, aankondiging van de 17-april manifestatie voor Wilders in Berlijn, verzoek om geld te storten voor Wilders' Amerikaanse steunfonds en (onderaan) een stukje van de publiciteit voor Fitna. Aan het begin van dit artikel een advertentie voor Wilders-T-shirts, gemengd met fundi-christelijke propaganda-items (zie verderop in dit artikel).

In de commentaren bij vrijwel elke post, leven tientallen anonieme reageerders hun frustraties uit. Wat de redactie van PI niet kan of wil zeggen, laat ze graag gebeuren in de reactie-kolommen. Sinds drie jaar, wordt PI met toenemend succes kritisch gevolgd door Politblogger (opvolger van Politisch Korrekt). Ze hebben er daar dagwerk aan, om de fouten, vervalsingen, verdraaiingen en afglijders naar Nazi-gedachtegoed bij PI aan de kaak te stellen.
Dat is taai- maar nuttig, werk. Maar soms kunnen ze er zelfs lol bij beleven. Zoals op 27 maart in:
Politblogger » Geert-Wilders-Schmonzette fällt aus.
 
 Vertaling:
"Geert Wilders-Rolprent gaat de mist in"
"Geniet hier maar eens van:
[...]
"Pathologisch Informatie-allergisch" (PI) heeft twee kapitale bokken tegelijk geschoten.
Want ten eerste is het Christian Action Network (CAN), een van de producenten van de film [...], een bende afschuwelijke homo-haters:
CAN heeft homo's als 'perversen' omschreven, die hun sexuele keuze aan schoolkinderen opdringen en het Christendom vernietigen willen. Volgens grondlegger Martin Mawyer zouden homo's ("dragers van ziektekiemen") samen met "gezinsvijandige lesbische feministen" en "VN-globaliseerders" ernaar streven om de Verenigde Staten van de landkaart te laten verdwijnen.
En ten tweede heeft Wilders zich intussen ook zelf van de film gedistantieerd (en daarom werd de geplande première op 1 mei stilletjes afgezegd). Ik geloof eigenlijk niet dat Wilders zelf zoveel moeite had, om hand in hand met Christen-Talibans op te trekken, maar hij weet natuurlijk heel goed, dat zoiets hem in de aanloop naar de Nederlandse parlementsverkiezingen op 9 juni alleen maar schade zou berokkenen."
Daarvan verneemt men bij PI natuurlijk niets, want dan zou men [..] de geblondeerde Hollander als aangeschoten wild moeten vrijgeven - en dat kan PI zich niet veroorloven. [Hun] zijn in de loop van de tijd gewoon al te veel "Verlossers" ontvallen [...].
Daarom moet Wilders' aftocht door PI doodgezwegen worden. Zoals zo vaak in vergelijkbare gevallen."

Wilders "hand in hand met Christen-Talibans"!?
Kijken we eens nader naar de PI-advertentie die als eerste bij dit artikel is afgedrukt. Ze verwijst naar een verkoopsite van fundi-christelijke parafernalia. (dadama, bij Spreadshirt Shop in Leipzig), die ook een hele pagina vol Wilders-shirts verkoopt:
Je moet er wel wat geld voor over hebben. En het valt te betwijfelen, of de makers ook freedom of speech voor aanhangers van de Islam in gedachten hadden...

Scrollen we een beetje naar beneden, op dezelfde pagina, dan vinden we dit:
 "Je kunt niet dieper vallen dan in God's Hand". Een hele mooie troostende bijbelspreuk voor zondaars. Maar in overeenstemming met de "libre arbitre", met de eigen verantwoordelijkheid?

En dan komen we via t-shirts voor de Jewish Defense League (verboden in de VS en in Israel) en nog een serie crap, bij de voorlaatste pagina:
Een mooie illustratie van hoe ze elkaar ge- en misbruiken, de christen-talibans en Geert Wilders: De grote voorvechter van "scheiding tussen kerk en staat" ingezet voor verankering van de EU aan de (Rooms-Katholieke?) Kerk!

En op de laatste pagina vinden we een bedrukt t-shirt, waarvoor de PVV in Nederland zeker veroordeeld zou worden, als ze het waagde om het in de circulatie te brengen:
 Het is weliswaar goedkoper, om het Duitse GroenLinks te belasteren, dan om uit Gods Hand te eten, maar je hebt er toch een t-shirt voor, waarop iets staat, dat je als anonieme reaguurder zelfs nauwelijks hebt durven opschrijven! - Alleen binnenshuis te gebruiken!

In het buitenland is het dus al volop aan de gang: de instrumentalisering van Wilders en zijn aanhang voor Israelisch- en Amerikaans suprematisme, voor christen-talibans, voor ranzig Duits nationalisme, voor een christelijke verankering van de Europese Unie en, natuurlijk, voor een etnische cleansing van zoveel mogelijk moslims uit Europa. Of eigenljk: van Noordafrikanen, Arabieren en Turken, of ze nu moslim zijn of niet.

Wilders heeft tot nu toe gedacht, dat hij het één en het ander uit elkaar kan houden en aan Nederlanders zowel als aan buitenlanders precies laten horen wat ze graag horen, ook al zijn dat grotendeels verschillende dingen. Dat is vorige week misgelopen in Amerika. Gelukkig. En dat gaat doorwerken in de rest van de wereld.
Over Duitsland en PI, BPE (Bürgerbewegung Pax Europa) etc., hebben we nog het een ander voor Wilders in voorraad.
Dat komt in deel 2 van dit artikel!

De Lage Landen gaat over Nederland en Nederlandstalig België. In Europa Thuis brengt nieuws in het NL over Europa en HUIBSLOG is m'n persoonlijke blog.

1 opmerking:

 1. Huib,

  Ik neem aan dat je hier ook al eens langs bent geweest:
  http://www.tundratabloid.blogspot.com/

  En dan heb je nog de Gates of Vienna

  Ga ook eens langs bij www.document.no Dat is iets beschaafder maar daardoor wellicht nog gevaarlijker.

  En dan ook nog: www.rights.no

  En het Deense Jylland Posten
  Wilders heeft in Noorwegen (en Denemarken) een flinke schaar bewonderaars die een 'held' in hem zien.

  Al deze sites hebben een sterk pro-israel gemeen en staan juichend langs de lijn als Gaza gebombardeerd gaat worden. Zie ook hun grote vreugde bij de bomaanslagen in Moskou.

  Als je interesse hebt, wil ik wel eens wat Noors/Deense zooi rond Wilders voor je samenvatten. Ik denk dat ze nu even rustig zijn rond W, maar in april komt het wel weer los rond de rechtzaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails