07 april 2010

Daniel Pipes heeft stilletjes de link naar het Wilders-steunfonds van zijn site gehaald!

(Hiernaast: "Free Geert!" - De bij Daniel Pipes verdwenen Amerikaanse inzamelingsactie voor Geert Wilders)


Barre tijden voor Wilders. In de peilingen gaat hij met de PVV steil omlaag. Met de nu verwachte 19 zetels, blijft hij ver achter bij Pim Fortuyn's LPF in 2002 (26 zetels).
Behalve binnenlandse ontwikkelingen en incidenten, hebben ook twee buitenlandse gebeurtenissen een rol gespeeld.

In Monschau (vredig toeristenstadje in de Duitse Eifel) maakten zijn niet-aangemelde bewapende lijfwachten er in het fitness-hotel een zodanige heisa van, dat burgemeester en hotel-eigenaar Wilders in de ban deden. Wilders en zijn uitsmijters dachten misschien, dat het een fitna-hotel was, waar je, zoals bekend, alles mag zeggen en doen wat je denkt. Vooral als je vooraf niet nagedacht hebt.

Het mislukte 1-mei feestje van Geert Wilders in Hollywood helpt ook niet echt. De eerste kalmerende reacties van organisatoren Robert Spencer en Pamela Geller aan het adres van hun fans konden niet verbergen, dat beiden zich behoorlijk in het kruis getast voelen. Vanwege homo's nog wel!
Ze hebben Wilders afgeschreven en zoeken naarstig naar een nieuwe "Churchill van de 21ste eeuw". De 58-minuten lange CAN-film over Wilders' mene-tekel profetieën kan in de prullenbak.

Aangezien de financiering van de PVV en van Wilders' overige propaganda voor een groot deel loopt over Israelisch-Amerikaanse connecties, heb ik met spanning afgewacht, wat de spin in het Amerikaanse Wilders-web, Daniël Pipes van de National Review, zou doen.
Welnu, Daniel Pipes is heel erg STIL gebleven over Wilders, zijn proces en diens heldhaftige strijd tegen de veronderstelde islamisering van Europa. Net als Wilders zelf, overigens, de laatste tijd. Pipes' recentste artikelen over zijn vriend Wilders dateren van januari en (11) februari.
In dat laatste stuk, roept hij op, om in Amerika een niet-aflatende campagne te voeren tegen de Nederlandse Staat met zijn gebrekkige grondwet en voor Wilders' heroïsche strijd tegen een veroordeling wegens haatzaaien. (De verkiezingen waren toen nog niet aan de orde.)

Pipes heeft echter zijn eigen oproep genegeerd. Geen woord over Wilders, sindsdien.

En wat nog verheugender is: Stilletjes is de oproep om Wilders financieel te steunen, die al jarenlang op Pipes' website prijkt, VERDWENEN! Ga maar kijken bij http://www.danielpipes.org !

(Hiernaast: Pipes en Wilders in betere tijden - 2006, Jeruzalem)

Dit is echt het begin van het einde van de Geert Wilders-droom, om met groot-Israelisch - en Amerikaans ultra-conservatief -  en fundamentalistich-religieus geld zijn Hollandse eenmansonderneming te betalen.
Want Pipes is niet zo maar iemand. Via zijn site was, zo verklaarde hij nog trots in januari, een "zescijferig bedrag" in dollars aan Wilders overgemaakt. Dat is dus iets tussen 100.000 en 999.999 $$.
Verder zet Pipes de trend voor een hele rits US-gefinancierde websites die betogen, dat Europa failliet is, dat de islamisering niet meer te stuiten zou zijn en dat de enige redding nog van een ferme ondersteuning van Israelisch rechts tegen het moslim-gevaar kan komen.
Voorbeelden daarvan zijn de "Gates Of Vienna"-blog en de "Brussels Blog". De eerste voerde vandaag nog steeds de oproep om Geert Wilders te "bevrijden" via geld overmaken aan de door Pipes beheerde "SITA" fondsen. (Zie illustratie aan het begin van dit stuk.)

Maar, read my lips, daar zal het spoedig ook afgelopen zijn.
Wie zal Moskowitz nu betalen? En waar moet de soldij voor de stadscommando's vandaan komen?

De Lage Landen gaat over Nederland en Nederlandstalig België. In Europa Thuis brengt nieuws in het NL over Europa en HUIBSLOG is m'n persoonlijke blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails