30 april 2010

Wat de Amsterdamse rechtbank nu mist: Wilders' getuige-deskundige Robert Spencer, een absolute Nar!

(Foto: Wilders met Spencer, Florida, juli 2009)

Robert Spencer, directeur van 'Jihad Watch' werd door Wilders voorgesteld als één van zijn 11 getuige-deskundigen in het smaad-proces dat tegen hem is aangespannen bij de Amsterdamse rechtbank. Het was een wijs besluit van de rechters, om deze doorgeflipte christelijke suprematist, niet te horen.
Hoewel... het was misschien wel een goede zaak geweest, als we te horen hadden gekregen uit welke vergiftigde bronnen Wilders zijn opvattingen haalt. Nu moeten we ons tevredenstellen met echo's uit de Amerikaanse media.

Loonwatch  haalt Spencer in een artikel van vandaag helemaal onderuit. Trouwens, ook vroegere aanhangers van Spencer en officiële instituten die zich met de Islam bezighouden, hebben zich al lang van hem gedistantiëerd. Loonwatch in vertaling:
"We hebben een merkwaardige ommekeer gezien bij Spencer. Jarenlang zei hij dingen die op het randje van Islamofobie waren, maar lette hij goed op om niet door te gaan voor een complete anti-moslim; een soort versluierde islamofobie, zou je kunnen zeggen. Hij nam de gedaante aan van een redelijke-, objectieve, geleerde, terwijl hij kennelijk al de hele tijd een rechtse Christelijke suprematist was, die een appeltje te schillen had met de Islam en met Moslims. Stukje bij beetje kwam in de laatste twee jaar de waarheid aan het licht over wie hij is en wat hij denkt. Een maskerade kan niet eeuwig worden volgehouden.

Misschien is Spencer te veel omgegaan met Pamela Geller, met tea baggers en met andere idioten, of het kan ook zijn dat hij al die tijd al hetzelfde dacht en dat het Spencer is geweest die Geller heeft beïnvloed. Hoe het ook zij, Spencer is aan boord gegaan van een nieuw narrenschip: dat van de "Obama-Is-Een-Moslim" samenzwering."
Je zou bijna voor Spencer onze eigen "arabarbarist" Hans Jansen kunnen invullen, een andere getuige à décharge voor Geert Wilders die dezer dagen door de Amsterdamse Justitie achter gesloten deuren wordt gehoord...
Maar over Hans Jansen een volgende keer.
Pamela Geller is de dame, die op 1 mei in Hollywood samen met Spencer de Wilders-film ten doop had moeten houden, waarin onze Geert wordt voorgesteld als een in-christelijke strijder tegen abortus en homofilie. We weten wat daarvan terecht is gekomen.

(Foto: Pamela doet mee aan de "boob-earthquake experience")

Vervolgens somt Loonwatch de samenzweringen op, waaraan Wilders getuige-deskundige Spencer, ofwel geloof hecht, ofwel steun verleent:
  1. Eurabië: De moslims nemen Europa over door middel van veel kinderen krijgen.
  2. Stiekeme Jihad: Schijnbaar vredelievende en de wet eerbiedigende moslims zijn in werkelijkheid juist bezig om de Westerse beschaving te ondermijnen en de Sharia in te voeren.
  3. Bosnië: De genocide in Bosnië en de massamoord in Srebrenica vonden nooit plaats of zijn op z'n minst overdreven.
  4. Spionage in het Amerikaanse Congres: CAIR (De Amerikaanse Islam-Raad) zou spionnen gestuurd hebben naar regeringsinstanties in de vorm van fractie-assistenten.
  5. En Nu, hou je vast: Obama is een moslim, althans de mogelijkheid dat Obama ooit moslim was en het nog steeds is.
Nou, je kunt je voorstellen, hoezeer de mensen van de Nederlandse justitie onder de indruk zouden zijn gekomen, van wat Wilders-kompaan Spencer in het volgende filmpje zoal uitkraamt:
Dus jullie hebben het allemaal begrepen? Obama is in Djakarta op school geweest (net zoals de vader en moeder van Wilders, trouwens) en dat betekent, dat Obama, zelfs als hij in Jezus gelooft, toch best stiekum nog steeds een moslim kan zijn. Zeker als je met de paranoïede ogen van Spencer naar zijn Midden-Oosten politiek kijkt!
(Dit filmpje maakt deel uit van een serie van meer dan 35 korte videos die Spencer heeft laten opnemen op 26 april jongstleden in New York. Je kunt de gekkigheid allemaal zien bij: LivingScoop. )

En omdat we toch bezig zijn, hier nog als toegift de hele vrolijke bende in Florida bij elkaar: Bostom-Wilders-Spencer-Geller:
Ali Baba en drie van zijn veertig rovers... Geert AKBAR!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails