22 april 2010

Een Duits voorbeeld voor de PVV: Bind toestemming ritueel slachten aan het AANTAL joden in Nederland!

Een handreiking aan de PVV: Bind het kosjer slachten aan het aantal Joden in Nederland! (Duitsers gingen u voor…)

PVV consequent? Nee, dat kàn niet! :| (Zie Terzijde in Krapuul: PVV tegen joods ritueel slachten van dieren.)
Ik heb voor deze bijzondere gelegenheid een gratis tip voor Wilders. :lol:
Aan Udo Ulfkotte, een Duitse anti-moslim hetzer aan wie ik bij wijze van spreken een broertje dood heb, werd onlangs gevraagd, waarom hij uit overwegingen van Dierenliefde, wèl tegen het halal slachten, maar NIET tegen het kosher slachten was.
(De slachtmethode van orthodoxe joden en dito moslims is vrijwel identiek.)
Het antwoord van Ulfkotte was handig bruikbaar voor stiekeme racisten, die niet als zodanig gekend willen worden. Hij zei ongeveer:
“Ja, maar er zijn zo weinig orthodoxe Joden in Duitsland, vergeleken met de Moslim-Tsunami. Dan kun je die paar schapen en lammeren van de Joden wel tolereren. Maar die van de moslims: Nooit!”
Afgezien van de wrange overweging, hoe het komt, dat er in Duitsland zo weinig Joden over zijn, is dit een prima amendement op het PVV-beginsel-programma. (Als dat al bestaat?)
Zoiets als:
“Zolang de Joden in Nederland niet meer dan 1% van de bevolking uitmaken, mogen ze kosher slachten, als tijdelijke ontheffing van het halal slachtverbod.
Hetzelfde geldt voor de principes van de door de PVV aangehangen “joods-christelijke cultuur”:
Zolang de Joden zich stil houden en niet te talrijk worden, worden ze door de PVV geadopteerd. Ze moeten echter niet komen aanzetten met talmudische eisen, zoals het recht om pruiken en keppels te dragen.
Ik doe maar een suggestie…
Ik schreef (2007) over deze waar gebeurde gotspe in het Engels: Ulfkotte allows casher meat as long as the German Jews are not too numerous.

Ik ben benieuwd, of de PVV mijn uitzonderlijke handreiking opvolgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails