23 april 2010

Abu Pessoptimist (2): PVV-programma vol discriminatie!

Van kwaad tot erger: PVV stelt een Ethnic cleaning programma voor, alsof we de nazis nooit hebben meegemaakt en alsof we Joegoslavië al vergeten zijn.

Karadzic zou zeker op Wilders hebben gestemd als hij niet een "dubbel paspoort" had (ook in de ban gedaan door Wilders.)

Abu Pessoptimist: Wat Wilders wil: een 'etnische registratie van iedereen': Deel 2.

Wilders' discriminatie is niet religieus, maar nationaal, c.q. naar afkomst
Een voorbeeld. Moeten koptische christenen uit Egypte, oosters-orthodoxe Palestijnen, syrisch-orthodoxe Turken en Irakezen ook worden gediscrimineerd, omdat ze uit "islamitische landen" komen?
Je zou het wel denken, als je naar Wilders hebt geluisterd, toen hij, juni 2009, in Kopenhagen zei, dat hij "ook" voor een twee-staten-oplossing voor de Palestijnen is, namelijk verdrijving van alle Palestijnen naar Jordanië (en inname van Palestina door Israël).

Abu Pessoptimist:
"dat vreemdelingen die geen baan hebben het land uit moeten, dat er assimilatiecontracten moeten komen die - u raadt het al - bij niet naleving leiden tot uitzetting, en dat immigratie vanuit islamitische landen volledig moet worden gestopt (ook als het christenen betreft, of animisten, Joden of wat voor andere geloven dan ook??)."
Niet dat discriminatie naar geboorteplaats minder erg is dan discriminatie naar de godsdienst van je ouders, dat niet. Maar, ach, wat is Wilders' redenering toch hypocriet! En hij heeft dit omweggetje om de nederlandse Grondwet (Art. 1) niet eens zelf bedacht. Pim Fortuyn al, definieerde de Islam tot een "cultuur" in 1998. Een "cultuur" wordt niet genoemd in de Grondwet. Het wordt hoog tijd, dat de rechter iets uitvindt, om de bedoeling van de wetgever, namelijk een verbod op discriminatie, ook tot "cultuur" en andere opportunistische omschrijvingen uit te breiden.

Trouwens, op "cultuur" als scheppende kunst op zich, hebben de PVVers ook heel wat aan te merken:
Bij Cultuur merken we op dat Wilders wil bezuinigen op de publieke omroep. Daar zitten namelijk allemaal voorstanders van multicultureel Nederland (één zender is dus wel genoeg) en linkse hobbies wil afschaffen zoals subsidies op kunst (al wil hij bibliotheken en musea wel handhaven).
Dat worden mooie bibliotheken en musea in Wilders' Plopsaland, als niemand meer iets kan schrijven of schilderen, laat staan gepubliceerd of tentoongesteld krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails