14 april 2010

PVV-kandidate Mellony van Hemert (9) ledigt uw geheugen via klankschalen (Krapuul)

De website-administrateur van de PVV heeft dagwerk aan het corrigeren van de biografieën van de nieuwe Wilders-kandidaten. Mellony van Hemert uit Venlo (toevallig, die stad?) staat op plaats 9 en heeft als enige geen pasfotootje omdat ze ernstig ziek zou zijn.

Maandagmorgen was ze nog “gepromoveerd” (dus “Dr.” Mellony), maar dat moest snel worden gecorrigeerd. Mellony is nu “gezinstherapeute”, een niet beschermde titel, anders dan die van “psychotherapeut”. Daarvoor moet je gestudeerd hebben en erkend zijn via het register van het IBG (een wettelijk register “Individuele Beroepen in de Gezondheidszorg”).

Gezinstherapeut is overigens een alleszins eerbaar beroep. Er zouden er, juist in Venlo, meer van moeten zijn, gezien het vreselijke gezinsdrama dat zich daar een jaar of drie geleden heeft voltrokken: Echtgenoot doodde meerdere kinderen, hoewel de hulpinstanties al jarenlang op de hoogte waren van de levensbedreigende situatie.
Dit stond maandagmorgen nog op de PVV-kandidatenlijst:

Dagelijkse-Standaard blogger Rob Goossens, onder gefrustreerd gehuil van DS-commentatoren, heeft nuttig werk gedaan en eens uitgezocht, wat de ideeën van de instelling zijn, waarbij de gezinstherapeute werkzaam is:
Niemand wist te vertellen of Van Hemert wel werkelijk psychologe is, maar duidelijk is dat ze er nogal dubieuze denkbeelden op nahoudt die het ergste doen vermoeden over haar geestelijke toestand. Het heet ‘empty memories‘ en sluit naadloos aan op de prachtige verhalen van mensen die in hun slaap uit hun lichaam treden en dan de wereld behoeden voor een gifgasaanval. Of, zoals iemand het in de Google-discussiegroep over Nederlandse politiek treffend verwoordt, “empty memories wil zeggen dat je onder begeleiding van klankschalen je ineens kan herinneren dat je als embryo verkracht bent door de Hertog van Alva”.
Empty Memories“: Dat is nu werkelijk precies zoals Wilders het graag ziet! Collectief geheugenverlies over de opkomst van het racisme, steeds weer opnieuw, in de geschiedenis van de mensheid. Vergeten dat we allemaal zeiden: “Dit nooit weer!”

Overigens heeft de DS-auteur naar mijn mening geen gelijk, als hij beweert, dat Mellony heeft gelogen over haar diploma’s. Het is allemaal snel gecorrigeerd. Waarschijnlijk op aandringen van de (zieke) candidate zelf.
We wensen u allemaal beterschap, Mellony. De klankschalen van Krapuul zullen uw geheugen helpen reinigen van horrible memories aan uw korte politieke loopbaan!

Dit stuk is overgenomen van de Krapuul-website, auteur: Huib

De Lage Landen gaat over Nederland en Nederlandstalig België. In Europa Thuis brengt nieuws in het NL over Europa en HUIBSLOG is m'n persoonlijke blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails