11 maart 2010

Pedofielen in de Islam en in de RK Kerk: De PVV ziet het verschil ...

Goede morgen, mijnheer Wilders. U hebt onlangs in Londen nog weer eens de profeet Mohammed als pedofiel bestempeld en de door hem gegrondveste ideologie veroordeeld wegens het bevorderen van kindermisbruik. Nu schrikt Nederland op door het bekend worden van honderden gevallen van kindermisbruik door R.K. geestelijken. Gaat u nu het Christendom ook aan het kruis nagelen met een strijdbare videofilm?
U hebt er weer eens niets van begrepen, meneer de linkse journalist! Natuurlijk keuren wij van de PVV het stiekeme gerommel van paters en nonnen met onze kinderen niet goed. Dat doet de Kerk zelf ook niet.
En kijk, dat is nou het verschil. Kindermisbruik bij de moslims is er dank zij de criminele Koran. Kindermisbruik bij de paters en de nonnen is er ondanks de joods-christelijke cultuur van de Bijbel. Dat is het grote verschil dat voor de PVV van belang is.

Maar denkt u dat het voor de misbruikte kinderen en hun ouders zo veel uitmaakt, of het misbruik dank zij de Islam, dan wel ondanks Christus gebeurt?
Dat is een demoniserende en demagogische vraag van een èchte dhimmi! Ik zal er nog één keer op antwoorden en dan wil ik u hier niet meer zien. 
Het is hetzelfde als met de hoofddoekjes. De grote meerderheid van de gewone Nederlanders die u al tientallen jaren in de steek hebt gelaten, wil geen hoofddoekjes, omdat die niet tot onze cultuur behoren. Keppels en nonnenkappen behoren wel tot onze cultuur. Onze grote rechtskundige Raymond van Roon heeft dat in Almere nog eens duidelijk gezegd. En de kiezers hebben hem gelijk gegeven. 
Pedofiel misbruik door niet-moslims behoort tot onze cultuur. Daar gaan we beschaafd mee om. 
Het pedofiele gevaar van de Koran wordt ons opgelegd door terroristen. Daarmee moeten we omgaan, zoals je met terroristen hoort om te gaan.
Nu houden de moslims in Nederland zich nog in, maar als hier straks met jullie hulp de sharia wordt ingevoerd, dan is het piemelemuisje van uw zoontje z'n leven niet zeker. En uw dochtertje wordt de derde bijvrouw van Ali. 
First things first! Het gaat om de vernietiging van de Islam. Dat staat voorop. We laten ons niet afleiden door kleine weeffoutjes in onze eigen cultuur!

Heer Wilders, wij danken u voor het gesprek.
Hierbij bieden we u ter inspiratie een video'tje van Dominee Gremdaat uit de Volkskrant van vandaag aan. Het heet "misbruik is overal". Een typisch cultuurrelativistisch en weg-met-ons sprookje van iemand die zich niet schaamt om op de Grachtengordel te wonen:
.
.


Dominee Gremdaat: misbruik is overal | VK.tv | videoreportages door de Volkskrant

(Illustratie: still uit ANP-reportage over kindermisbruik bij de paters van s'Heerenberg, 9/3/2010).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails