17 mei 2010

Wilders is een oplichter!


Toch wel even een prima stuk van Freke Vuijst in VN.
Kijk maar:

Dollars - en euro's - voor Wilders

De internationale fanclub van Geert Wilders heeft zich in de Nederlandse verkiezingsstrijd geworpen. De afgelopen twee dagen verspreidt de oproep Urgent Help Geert Now zich razendsnel via de blogs van de counter jihad-beweging. 'Geert Wilders en de PVV leveren een strijd op leven en dood tegen de krachten van de jihad. In de afgelopen jaren is Geert Wilders het internationale symbool van de strijd tegen Islam geworden.'
Behalve wij (en een enkele andere blog) heeft NIEMAND nog het schandaal aan de orde durven stellen, dat door angst en slabakkerigheid, het in Nederland mogelijk is, dat een club, die geen vereniging is, dus geen leden kent, met geheime subsidies vanuit het buitenland, zetels kan kopen in onze volksvertegenwoordiging.
De PVV, zo gaat de oproep verder, weigert overheidssubsidie om onafhankelijk te blijven. Andere partijen krijgen die steun wel. 'Met als gevolg dat het voor de PVV moeilijk is om deze verkiezing te overleven. De Nederlandse publieke omroep onderneemt een massale campagne om de PVV verdacht te maken.'
Lezers van deze blog weten, dat Wilders nu juist de normale overheidssubsidie voor politieke partijen weigert, omdat hij niet wil (niet kan hebben), dat wij weten waar zijn geld vandaan komt. De plotseling vervroegde verkiezingen in Nederland, de noodzaak om zich te distantiëren van homofobe christelijke bewegingen in Amerika, enz. veroorzaken een GAT in zijn begroting. Vrij Nederland signaleert nu een last-ditch effort, om Wilders uit de financiële nood te helpen.
Steunpilaren als Daniël Pipes (AIPAC, Likud-uiterst rechts) hebben hun Amerikaanse steun-bewegingen al onzichtbaar gemaakt. Bij de hysterica Pamela Geller moet je helemaal naar onderen scrollen, om iets voor Geert te kunnen doen. Blijven over, de blanke suprematisten van Fjordman, de CIA-blog van "Baron Bodissey" (Gates Of Vienna) en de hele riedel van klonen van deze laatste: Brussels Blog, bij voorbeeld.

Freke Vuijst signaleert terecht, dat de oproepen nu wel heel pathetisch worden.
Maar fans van Wilders kunnen daar iets aan doen. Ze kunnen geld storten in de partijkas van de PVV. 'Tienduizend gewone mensen die elk een paar dollars geven, kunnen compenseren wat Wilders niet van de overheid of rijke donateurs krijgt.'
Grote onzin, dus. Wilders zou gewoon dezelfde bijdrage als andere partijen kunnen krijgen. Maar hij WIL of hij KAN dat niet. Wilders en de harde kern van de mensen die blijven denken dat hij 'bruikbaar' is, worden pathetisch:
De 'Help Geert Nu' actie begon twee dagen geleden met een mailtje van een PVV-lid (wie is niet bekend) naar de anti-islam site Gates of Vienna. De eigenaar van de site, Baron Bodissey, beschrijft Wilders als de 'de facto leider van de Europese counter jihad-beweging. 'Zijn succes zal grote invloed hebben, ver buiten de grenzen van zijn eigen land.'
Je kunt er natuurlijk om lachen. De counter-jihad-beweging (Brussel, november 2008, met de 'onafhankelijke' arabarbarist Hans Jansen bij het Vlaams Belang) gaf een kalender-2009 uit, waarin per maand, de wandaden van de Islam tegen ons Christelijk erfgoed worden gedocumenteerd.
Helaas, helaas, de maand december toont een prachtige moskee, het Alhambra in Spanje, die werd gesticht en gebouwd, lang voordat de reconquista hem kwam ontheiligen met een christelijke kapel, midden in het gebouw, waarvan zelfs de christelijke vorst kwam melden, dat het hem niet behaagde. Ik signaleerde dat eind 2008, maar onder de counter-jihad fanatici was er natuurlijk niemand te vinden, die de gekkigheid van een en ander begreep.


Ik zal het maar niet hebben over de Aya Sofia. Ajaan Hirsi Ali en alle blanke suprematisten willen, dat het weer een christelijke kerk wordt en dat christenen meer babies maken, om deze heilige plek weer te bezetten. Ajaan zelf komt, wegens haar afkomst en huidskleur voor een dergelijke actie niet in aanmerking. Niemand schijnt intussen te hebben opgemerkt, dat al in 1939 het Turkse parlement de Hagia Sophia onttrokken heeft aan de uitoefening van de Islam en het gebouw heeft verklaard tot een historisch monument van Christendom en Islam beide.
In Spanje, moet je daarop in Sevilla, Malaga en in andere zuidelijke steden, nog even wachten.
Vrij Nederland schreef eerder over de fondsenwerving in Amerika voor Wilders' rechtzaak. Geld dat ook direct gaat naar de PVV. Buitenlandse donaties aan de verkiezingskas van Nederlandse partijen is, in tegenstelling tot veel andere landen waar het verboden is, in Nederland wel mogelijk.
Behalve wij (en een enkele andere blog) heeft NIEMAND nog het schandaal aan de orde durven stellen, dat door angst en slabakkerigheid, het in Nederland mogelijk is, dat een club, die geen vereniging is, dus geen leden kent, met geheime subsidies vanuit het buitenland, zetels kan kopen in onze volksvertegenwoordiging.

Is het hier het Italië van Berlusconi, of zoiets?

Nee, het is ERGER!!

Heeft de maffia nog de zaken in EIGEN hand en onderwerpt ze zich aan de ere-regels (!) (zie: ere-moorden, HR) die de padrone stelt en handhaaft – BIJ ONS IS HET ERGER: Wilders verkoopt zich en zijn aanhang aan de meestbiedendende en doet net alsof zijn (vroegere) miljoenen-aanhang zich ook zou inzetten
* voor volkerenmoord op islamitische en christelijke (!) Palestijnen (= geld van Likud en Jisrael Beteinu),
* hij doet net alsof hij aan het hoofd staat van een knieschoten-commando tegen abortus en homofilie (=geld van Amerikaans fundamentalistisch Christelijk Rechts),
* en hij aanvaardt de steun van fascistische bewegingen als het Vlaams Belang, het Duitse Politically Incorrect, de schandalige haat-blog “Gates Of Vienna” en de griezelige suprematist “Fjordman”.

Zonder, natuurlijk, openlijk zijn waardering uit te spreken.

Wilders is een OPLICHTER van zijn eigen aanhang.

(En we hebben het nog maar even niet over de manier waarop men in de VS Wilders gebruikt om geld voor zichzelf te verzamelen.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails