23 november 2010

Sharpe: Wilders ontslaat een nuttige Moor in afwachting van zijn eigen ontslag

22 november 2010: PVV-pornobaas Sharpe verlaat de Tweede Kamer. Geert Wilders negeert bozig zijn poging tot een mannelijke afscheids-omhelzing...

Sharpe had eerst nog zijn stem moeten uitbrengen voor het voorstel van de PVV-regering, om de BTW op theaterkaartjes te verhogen. Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan. Der Mohr kann gehen.*)
*) Wiki: Das geflügelte WortDer Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen“ lautet im Original: „Der Mohr hat seine Arbeit getan, der Mohr kann gehen.Friedrich Schiller legte diesen verbitterten Satz in den Mund des Spitzbuben Muley Hassan, des Mohren von Tunis (Die Verschwörung des Fiesco zu Genua).
De onovertroffen Keira van Krapuul.nl bezorgde me de link naar Nieuwsuur van 22 november. En de tip: Kijk naar 00.12 seconden! 
Het plaatje is een still uit die uitzending, genomen op het fatale moment.

Martin Bosma, die zichzelf beschouwt als een communicatie-wizzard ("spinner") van het niveau van de Amerikaanse griezel Karl Rove, zal wel denken dat hij in een wekenlange nachtmerrie verzeild is geraakt. Opeens gaat alles wat fout kan gaan, ook goed fout. En je kan er met de "beste" wil van de wereld Links er niet de schuld van geven.

Interessant is ook de lichaamstaal
James Sharpe, die denkt dat hij zijn baas Wilders blij heeft gemaakt met z'n zelfopoffering, maakt zich op voor een demonstratieve mannelijke afscheidsomhelzing voor het oog van het parlement en de televisiecamera's. Wilders heeft immers gezegd: "Even goeie vrinden, James. Hier moet je tekenen voor je ontslagbrief. Hoe is het nu thuis met vrouw en kinders?"
En James heeft gedacht: "Wat is hij toch een fantastische vent, die Geert. Hij wil zelfs mijn vriend blijven!"
En toen liep James dat blauwtje bij een ongeduldige en bozige Geert, die liever een straatje om had willen lopen. "Blijf met je gore tengels van me af! Nep-Obama!!"

Geert is de controle op dit moment even kwijt. Dat is erg voor een controle-freak (typering van Martin Bosma). Het heeft vooral zijn weerslag op de nodige zelf-controle. Narrig en rancuneus overkomen op de televisie, is wel het laatste wat hij zou willen. 

Think Israel
Maar maken we ons geen illusies. Over een paar dagen is het wel weer over bij Geert. Mark en Maxime kunnen geen stap verzetten zonder hem. En in Israël krijgt hij over twee weken een helden-onthaal. 
Wilders doet immers precies, wat de denktank "Think Israel" verwacht van zijn buitenlandse agenten. Deze club laat mij weten, dat ze een geniaal plan hebben bedacht voor de "Arabieren" die ten onrechte als immigranten of (klein-)kinderen van immigranten, in Gaza, Judea en Samaria wonen (Jeruzalem wordt niet eens meer genoemd). We gaan ze deporteren naar een "onbewoond stuk Arabisch land"

Dat mag NIET Jordanië zijn, want dat land ligt te dicht bij Israël. Waar dat gebied dan wel ligt, onthult het document niet. Toen Hitler nog maar pas Rijkskanselier was, had hij ook zo'n idee: Alle joden naar Madagaskar! Het werd gepresenteerd als een "humane" oplossing voor het "vraagstuk".

Geert zal zijn praatje in Tel-Aviv dus een beetje moeten aanpassen. Niet meer verdrijven naar Jordanië, maar naar een onbekend gebied. In de gebieden die aan de Arabieren zijn "gegeven" na de val van het Ottomaanse Rijk aan het eind van de Eerste Wereldoorlog. Een kleinigheid, vergeleken met de heisa rond Lucassen, Sharpe en Hernandez. 
Er moeten wel permanent drones over dat onbekende gebied vliegen, om te controleren, of de "Palestijnen" (aanhalingstekens komen uit de bron) geen technologie ontwikkelen. Dat mag namelijk niet. Ze moeten elkaar gewoon met messen en primitieve handvuurwapens uitmoorden. Dat is het (zieke) idee van Wilders' vrienden in Israël.

En zo komt een parallel in de tweede dimensie in zicht. Wilders is de gewillige "moor" van Israelisch ultra-rechts. De Fransen noemen dat de "deuxième degré". Wat je tussen de regels en bij het onuitgesprokene moet zoeken. Op dit moment is Geert nog nuttig als pain-in-the-ass voor Amerikaanse en Europese regeerders. Maar ooit zal Israël eieren voor zijn geld moeten accepteren. Een compromis met Arabische landen, gesteund door de USA en de Verenigde Naties. Israël WIL namelijk helemaal niet de Islam bestrijden. Dat zoeken de moslims onder elkaar maar uit, vinden ze. 

En dan staat Geert in zijn hemd. Net als James, doet hij nog een poging om Netanjahu te omhelzen, maar die doet alsof hij niets heeft gezien. "De Neger van Venlo heeft gedaan wat hij doen moest. Afnokken, please!"

Uithuilen bij de konijnen van Dion Graus. De beste oplossing. Die beestjes willen namelijk helemaal geen Lebensraum. Zo zouden alle moslims moeten zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails