25 november 2010

Welkom, brievenbuspisser Lucassen (PVV)! [NL]


O, wat zijn ze blij, in de achterstandswijken van de Nederlandse gemeenten! De PVV is hun schild ende betrouwen.
Straatterrorist Eric Lucassen was jarenlang de schrik van de buurt in Haarlem. Oude vrouwtjes werden begroet met "zeug" en oude mannetjes werden met water overgoten en hun gehoorapparaat onklaar gemaakt. Als je hond nog eens op de stoep kakt, kom ik door de brievenbus pissen.

(Zie, links, wat er met brievenbuspissers gebeurt...)

Aan het woord: PVV-kamerlid Eric Lucassen. Eric was al eens veroordeeld wegens ontucht met (minderjarige) vrouwelijke rekruten in de opleidingskazerne van Ermelo (ook wel geheten: "Spermelo").
Omdat hij dreigde als onafhankelijke in de Tweede Kamer te blijven zitten, als Wilders hem uit de PVV-fractie zou zetten, en daarmee de flinterdunne meerderheid van het bruine Rutte-kabinet vernietigen, moest Geert hem wel op een strafbankje in de PVV-fractie houden.

Ach o ach, wat heeft Geert het zwaar, dezer dagen!
De moslimterroristen jagen dag en nacht op hem. Nu blijken ook nog de zorgvuldig geselecteerde nitwits waarmee hij z'n Kamerfractie wilde vullen, "a pain in the ass".

OPZOUTEN!, roepen de onverbeterlijke Geert-aanbidders op alle mogelijke fora. Maar Wilders kan niet anders dan de gedogende godfather van een hele reeks kleine criminelen gaan spelen. En zelfs bij De Telegraaf, bij NuJij en Elsevier, blijken de Henks en de Ingrids er genoeg van te hebben. In Geert geloven ze nog wel. Maar die lui eromheen: Trek aan je stutten!

Ook van pornobaas James Sharpe is Geert nog niet af. Vandaag kondigde de wegens fraude (valse sms-jes van niet-bestaande dames van lichte zeden) in Hongarije veroordeelde ex-atleet (die ook nog beschuldigd wordt van geweld tegen zijn vroegere vriendinnen) aan, dat hij "genoegdoening" gaat eisen bij Justitie. Sharpe hield, anders dan Lucassen en Van Bemmel (zie verderop), de "eer" aan zichzelf en stapte op als Kamerlid, na, op aandringen van de PVV, nog wel even de BTW-verhoging op culturele evenementen te hebben ondersteund met zijn stem.

Jhim Van Bemmel is een nieuw geval. Hij bekent te hebben gesjoemeld met "vrachtbrieven". Veroordeling in 2006. Gaat het om DRUGS? Of om ontduiking van de BTW? De tijd zal het leren. In elk geval heeft baas Wilders hem al "de meeste" van zijn portefeuilles ontnomen.

Nog eentje, die, op kosten van de belastingbetaler, gaat freewheelen in de wandelgangen.


Je zou er om kunnen lachen, als niet ook een veel te groot deel van de Nederlandse afgevaardigden in het Europarlement onder leiding van ene Barry Mad-Lener, de Nederlandse belangen daar saboteerden. Terwijl de internationale hedge-funds de euro aanvallen waar ze kunnen (IJsland, Griekenland, Ierland...), is het clubje van Barry alleen maar bezig om demagogie te bedrijven over de uitgaven van individuele Eurocommissarissen. Toppunt was vandaag (24/11) de eis van Madlener aan de Poolse parlementsvoorzitter Buzek, om toe te laten, dat een dolgeworden Britse nationalist en macho, de heer Godwin Bloom, mocht worden toegestaan, om aan het adres van de PES-voorzitter Martin Schultz te roepen: "Ein land, ein Volk, ein Führer!".


Madlener vindt samen met partij-ideoloog Martin Bosma, dat alleen al het feit dat Schultz socialist is, genoeg is om hem tot "volksfremd" te verklaren. Geen nadere argumenten nodig. Madlener onthult het ultrarechtse PVV-program, als hij zich aansluit bij de fascisten van de Britse UKIP. Een beetje te vroeg voor Geert Wilders, maar vooruit, Geert heeft andere prioriteiten op dit moment.

Wilders gaat op 5 december Sinterklaas spelen voor Israelisch ultra-rechts op een conferentie in Tel Aviv.
Sinterklaas brengt een cadeautje mee. De Churchill van de 21ste eeuw (ik citeer Wilders himself) vindt, dat de "zogenaamde" Palestijnen blij mogen zijn met een plekje in Jordanië. Weg uit Samaria, Judea en Oost
-Jeruzalem! En alle Israëlische Arabieren die het daar niet mee eens zijn: Ook oprotten!
Geert heeft daar natuurlijk niets over te vertellen. Maar hij is een nuttige idioot voor de Israëlische extremisten. "Zie je wel, onze beste bondgenoten in Europa vinden het ook!"
Dat is wat telt voor Geert.
Kassa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails