11 juni 2010

Wijsheid achteraf. Sportjournalist vertelt wat wij al maandenlang over Wilders onthullen.

Bij Knevel en VandenBrink grote verbazing over het feit, dat Wilders' program discriminatie wil institutionaliseren. Dat wisten ze echt nog niet. Nu is het te laat.
Hier op DLL en bij Krapuul, hebben we wekenlang het PVV-program en Wilders' uitspraken in het buitenland gefileerd. Nu met behulp van de nieuwe opportunistische VVD van Rutte, Wilders in de regering dreigt te komen, wordt men wakker.
Jeroen vd Heuvel vandaag op Krapuul:
Humberto Tan heeft het PVV programma wel gelezen. De aanwezige “journalisten” kennelijk niet; op een bepaald moment (het moment dat Umberto over de etnische registratie in het PVV programma begint) vraagt Van de Brink “weet je het zeker?”
Ik denk dat dat wel een hoogtepunt was in de journalistieke carrière van Van de Brink.
Overigens is deze Van de Brink geen uitzondering, dit geeft alleen zo duidelijk het niveau aan van de Nederlandse journalisten.
Hier is een stukje van de uitzending:


Tan heeft gewoon, net zo als wij, het verkiezingsprogramma van de PVV gelezen en daarover de vragen aan Wilders gesteld, die zijn collega-politici niet aan Wilders hebben durven stellen.
Kijk naar Knevel en Vanden Brink - ze staan met de mond vol tanden. En Jan Marijnissen, voor wie ik echt een zwak heb, wat weet hij te zeggen? Ook de SP heeft een tijd lang geprobeerd om te profiteren van de angst van dorpsbewoners voor immigranten. Nu niet meer. En zelfs de goedkope anti-Europa-agitatie is onlangs verlaten. Te laat, maar toch: gelukkig.
PvdA-coryfee Frans Timmermans, bepaald niet de slechtste en een van de weinigen in die partij, die het Wildersbeestje bij de naam hebben durven noemen, moet op facebook oproeien tegen de gekende intellectuele prostitués, als hij zich bij Tan aansluit.

Ik vind dat de Wilders-partij, al behaalt ze via list en bedrog 3 miljoen stemmen, niet in het parlement en zeker niet in de regering thuishoort. Als je goed kijkt is het helemaal geen democratische vereniging, maar een maffia. Daarom kon Wilders ook zo gemakkelijk z'n zogenaamde "breekpunt": AOW niet later dan 65 jaar, sneller laten vallen, dan de zon opkwam op 10 juni. Er is immers niemand, die hem controleert, of die medeverantwoordelijk is? Alle Limburgse oudjes, die dachten, dat hun pensioen bij Geert veilig was, worden opzij gezet. Hoe kun je je belangen toevertrouwen, aan iemand die aan niemand verantwoording schuldig is?

Wilders is een ordinaire oplichter. Een Madoff.
De PVV-maffia werft stemmen met de exploitatie van angst. Angst voor het nieuwe, terechte angst in een globaliserende wereld.  Daar zouden de traditionele partijen veel meer aan moeten doen, aan het wegnemen van die angst en aan het bieden van reële perspectieven. Toch is er niet niets gebeurd, de laatste jaren, op dat vlak. In vrijwel alle spanningsgebieden in de grotere Nederlandse steden, is de situatie enorm verbeterd, volgens objectieve- en door niemand bestreden cijfers van het CBS (publicatie december 2009, o.a. in NRC-Handelsblad). Dat komt voornamelijk door het wijkenbeleid van de verguisde minister Vogelaar en haar opvolger.
Daardoor komt het ook, dat de PVV niet wint (en zelfs verliest) in gebieden waar er werkelijk immigratieproblemen bestaan (bestonden), maar daar wint, waar er (nog) geen grote immigratie is: Brabant, Limburg, Oost-Groningen.
In de stad Amsterdam, toch een haard van spanningen, stemde meer dan 35% op de PvdA van Job Cohen, en nog eens ruim 20% op diens potentiële bondgenoten GL en D66. Het percentage voor de PVV is miniem, vergeleken bij de rest van het land.
We hebben hier en op Krapuul wekenlang aangegeven, dat Wilders is ingehuurd door een Amerikaans-Israelische combinatie, om hier een anti-Islam-programma door te voeren en de bondgenoot waar het hun op aankomt, de VS, onder druk te zetten. Wilders' actie heeft steeds minder met werkelijke probleùmen in Nederland te maken, als wel met de prioriteiten van de Likud-Jisrael beteinu regering in Tel-Aviv.
Dat weten nauwelijks zijn naaste medewerkers in het parlement in Den Haag. Laat staan Wilders' kiezers.
Zolang het runnen van een partij zonder leden en zonder democratie nog altijd niet verboden is in Nederland (hoewel al in 2008 Europa daarop heeft aangedrongen), zal de ontmaskering van Wilders als meester-oplichter moeten komen van de media en... van de rechter. Er loopt immers nog steeds een proces tegen W.
Opname van Wilders in een nieuwe regering met de VVD en het CDA, lost niets op. Sommigen lijken te hopen, dat het dan "vanzelf wel overgaat". 
Maar als de etnische registratie en de verandering van art.1 van de Grondwet in bloed-en-bodem zin doorgaan, is het al veel te laat.
Wilders hoort niet in het parlement, laat staan de regering, thuis.
Heb nu eens de moed, om de man neer te zetten om wat hij is: EEN OPLICHTER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails