18 juli 2010

Bart Debie komt in Berlijn uit de kast als homohater en brengt Wilders in verlegenheid!

Het lijkt wel of de Homos Wilders’ ongeluk zijn! 
Want, alsof de duvel ermee speelt, homohaat manifesteerde zich bij Wilders' nieuwste internationale speeltje, de GWIFA, in Berlijn al een paar dagen nadat hij voor Duitsland een samenwerking met PI en PBE beklonken had. Het gebeurde op het omstreden oprichtingscongres van een Bürgerbewegung PRO-DEUTSCHLAND, fel ondersteund door Wilders' nieuwe bondgenoten BPE (Bürgerbewegung Pax Europa van Willi Schwend) en PI (Politically Incorrect, massa-haatblog). 
Daar waren ook andere "Eigen-Volk-Eerst" partijen uitgenodigd, zoals het Vlaams Belang. Vertegenwoordigd door Filip Dewinter en diens assistent Debie.
De wegens racisme tot 1 jaar gevangenis veroordeelde ex-politiecommissaris Bart DeBie, tegenwoordig “beveiligingscommissaris” van het Vlaams Belang, sprak het congres en de beveiligende politiemensen een begroetingswoord toe namens zijn baas, Filip DeWinter (minuut 3.11 van de video):
(Klik op het plaatje om naar de video te gaan!)
Tot de aanwezige Berlijnse politiemensen zei De Bie, dat hij ze beklaagde omdat ze moesten werken onder een linkse “schwule” (=homo-,“nicht”-, janet-) burgemeester. Donderend applaus van Wilders’ medestrijders in de zaal!
Klaus Wowereit is inderdaad homo. En net als de burgemeester van Parijs al jarenlang een gewaardeerd burgervader. 

In maart van dit jaar, moest Wilders al eens de voor 1 mei in Hollywood geplande première van een heldenfilm over hemzelf afzeggen, omdat die bleek te zijn geproduceerd door een abortus-vijandig, homo-hatend en fundamentalistisch protestants groepje. Overigens pas, nadat de Nederlandse pers daarover vragen ging stellen.

Als Wilders binnen zijn GWIFA moslimhaat wil legitimeren door homo-, joods- en vrouw-vriendelijk over te komen, dan krijgt hij nog een harde dobber aan deze gasten…

Bart De Bie heeft z'n makkers weer eens behoorlijk in verlegenheid gebracht. Nu kan Wilders moeilijk meer beweren, dat hij niet weet, wat voor vlees hij in de kuip heeft met zijn Duitse partners in de nieuwe "Geert Wilders International Freedom Association" (GWIFA).
Het was zo rustig, zolang Debie een justitiële enkelband omhad...

(Meer over het bruine congres en over Wilders' foute vrienden in Duitsland in mijn stukken daarover bij Krapuul).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails