16 juli 2010

Smoking US-Israeli Gun wijst op "Inspire" anti-Moslim provocatie

De makers van het zogenaamde Al-Qaeda glossy tijdschrift "Inspire" moeten een intuïtie hebben voor wat Wilders goed uitkomt. Just in time, verscheen de volledige versie van het geschrift (download PDF, 30+ MB).
67 pagina's vol met iets wat op islamistisch geronk lijkt, maar dan gemaakt met de modernste software en in een onberispelijk Amerikaans-Engels. En ja hoor, tussen oudtestamentisch-, pardon, klassiek-arabisch geformuleerde aanwijzingen, waarschuwingen en aanmoedigingen aan jihad-groepen of mogelijke bondgenoten daarvan, voornamelijk in de hoorn van Afrika, en een amateuristische bommen-instructie, enz., ja hoor: één zwarte pagina, bladzijde 25, die Wilders plaatst waar hij zo graag in een adem mee genoemd wordt:

Voor een betere leesbaarheid, hieronder een witte versie daarvan:
De Telegraaf ("Wilders bedreigd in Al-Qaedablad") en Wilders zelf laten zich zo een buitenkansje natuurlijk niet ontgaan. O, wat is Geert verrast en bang! Dàt had hij nou helemaal niet verwacht. One-liner paraat:
Wilders zegt in een reactie geschrokken te zijn van het dreigement. "Het is niet niks om in een Al-Qaedafolder te staan met een pistool eronder. Dit is verschrikkelijk. Het is natuurlijk niet bedoeld om mensen bloemen te sturen, maar om mensen iets aan te doen."
En verder zeuren over het wapen dat bij zijn rechtse PVV-schuilkerk in het kamergebouw gevonden is. En de moslima"s die een paar jaar geleden Wilders bloemen stuurden, weten, dat Wilders ook daar niet van gediend is.
(Even een opmerking van mijzelf ertussendoor:)
We mogen hopen, dat dat wapen er niet vergeten is door Gidi Markuszower, toen hij nog solliciteerde naar het PVV-kamerlidmaatschap. Of door de Israëlische geheime dienst, die het niet vond, voordat de Nederlandse BSB het wel aantrof. Het zou helemaal mooi zijn, als het een Magnum Golden Desert Eagle .50 gaspistool blijkt te zijn (VS-Israëlisch fabricaat), zoals uit het vervolg van dit stuk zal blijken. Wie gaat daar eens een kamervraagje aan wijden?
Maar, terug naar "Inspire". De mogelijkheid, dat het hier om een provocatie (een "hoax") gaat, valt in het geheel niet uit te sluiten. De CIA vervalste in Irak (2004) een brief van Al-Zawahiri aan "Al-Qaeda in Mesopotamië" met het doel om tweedracht te zaaien. Dat kun je nog begrijpen. Maar onlangs bleek een fake-islamistisch groepje in Amerika, dat bedreigingen uitte tegen een populair televisie-programma, te zijn geïnfiltreerd door Israëlische agenten. (Zie Loonwatch). Wat niet wegnam, dat een grote anti-moslim hysterie zich baan brak.
In het geval van "Inspire" is ook Krapuul erg wantrouwend (5 juli), aangevuld op 12 juli: "Alles Over de Al-Qaeda Glossy!". Het in de Inspire-dummy aangekondigde artikel "Make a Bomb in the Kitchen of your Mom", deed de wenkbrauwen fronsen. Dat is geen Al-Qaeda-taal, maar eerder "Gates-Of-Vienna" jargon. De Gawker blog (VS) droeg ook gegevens aan. Trouwens, een software-specialist van een grote anti-spam maatschappij ontdekte dat in de rommelige html van de onzichtbare pagina's van de dummy, een link zat naar de kook-blog van een zekere "Dulce Israël: Wicked Cheesecake....". Kan natuurlijk toevallig zijn. Maar wantrouwen blijft geboden.

Eén van de commentatoren bij het Telegraaf-artikel over "de nieuwe bedreigingen oor Wilders" (16/7), zette me op een nieuw spoor:Deze Fret uit Harlem (Haarlem of Harlem, NY City?) weet blijkbaar iets over pistolen. Dank aan Fret, die al om 9:36 uur zijn zinnige opmerking plaatste tussen de vaak onzinnige commentaren, waarvan ik er één mee heb gecopiëerd, pardon, gecopiëert.
Met mijn beperkte middelen, heb ik hieronder een plaatje van het zogenaamde Al-Qaeda gun onderaan de "hitlijst" pagina 25 van Inspire gemaakt:

Verderop doen we een poging om de inschriften te ontcijferen. Eerst een google naar "desert eagle".
En ja, meteen raak! De Desert Eagle is een co-productie van het bekende Magnum en van Israël Weapon Industries. (Wikipedia: Desert Eagle, beeld hieronder daaraan ontleend). Bestaat al sinds 1982 en is een geliefde meespeler in allerlei films:


Ik ben alles behalve een wapenexpert. Het laatste wapen dat ik in 1964 in Nederlandse militaire dienst heb bediend, was een (ook Israëlische) UZI. Maar de gelijkenissen tussen de zogenaamde Al-Qaeda illustratie en het bovenstaande beeld, plus de beschrijvingen van de verschillende types, zijn frappant te noemen.
Dan vraag je je af, hoe zo een illustratie bij een web-publikatie die zegt uit Jemen te komen, terecht komt.
Een kromzwaard was meer passend geweest, of, als ze dan toch met alle geweld een vuurwapen wilden, waarom geen Kalasjnikov?
Er is nog niets bewezen, maar het zou een "smoking gun" kunnen zijn, dat de makers van deze provocatie verraadt. Als u nog steeds nieuwsgierig bent, heb ik ook geprobeerd, om de opschriften van het "Al-Qaeda"-pistool te ontcijferen. Op het einde van de loop staat iets, wat lijkt op:  
.50AE :

Dat duidt op het model .50 Action Express.
Daarvan zegt Wiki onder het kopje "Use":
Like other handgun cartridges of such magnitude, the principal uses of the .50 AE are metallic silhouette shooting and medium/big game hunting. It is unnecessarily powerful for tactical/defensive use, and the resulting heavy recoil and excessive muzzle flash actually make it less desirable than smaller cartridges for such purposes. However, like the .44 Magnum, .454 Casull and .500 S&W Magnum, it is well suited to defense against large predators, such as bears..
Beren komen bij mijn weten in Jemen niet voor.

Tenslotte heb ik de inscriptie in het midden van het instrument uitvergroot:


Op de onderste regel onderscheidt men: "Magnum Research Inc. Desert Eagle..." Dat komt overeen met wat Wikipedia aangeeft. Voor wat erboven staat, worden experts uitgenodigd, om hun krachten erop te beproeven.

Kortom: Wat we hebben gevonden, is een aanwijzing, geen bewijs, voor een vermoedelijke herkomst van de "Inspire" publicatie. Ik voor mijn part, zou verder zoeken, naar rechts-extremistische joods-amerikaanse "wortels".
Intussen is, al komt straks uit dat Inspire een zoveelste anti-moslim "hoax" is, het kwaad al geschied.
Wilders-volgelingen zijn gesterkt in hun angst en liefde voor de leider. Van de verhoopte spoedige ontmaskering van Inspire zullen ze, als het aan de Nederlandse media ligt, vermoedelijk nauwelijks kennis nemen.

Maar dat is geen reden, om "smoking guns" te negeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails