09 juli 2010

Elk nadeel heb z'n voordeel: Nu de PVV eruit ligt, heeft ze tijd om zich te democratiseren

.
In Limburg begint de victorie!

Als zelfs Prins Carnaval in elke gemeente jaarlijks wordt gekozen, waarom kan dat dan niet met de plaatselijke PVV-voorzitter?
Je zou die verkiezingen in 2010 zelfs kunnen laten samenvallen. Nog gemakkelijker!

De grote fractie van prima geïndoctrineerde PVVers hoeft niet met de armen over elkaar te gaan zitten. Hero Brinkman heeft al eerder de weg gewezen. Er is werk aan de winkel! Een democratische partij opbouwen! Wilders wees dat idee voorlopig af, omdat "we het nog te druk [hadden] met andere dingen". Die drukte is nu voorbij. De PVV ligt uit de regeringsformatie. "Ledigheid is des duivels oorkussen", zegt een oude vaderlandse wijsheid. "Voorkomen is beter dan genezen", zegt een andere. "De handen uit de mouwen!" "Niet bij de pakken gaan neerzitten!"
Dan, ja dan, kun je één van de stichters van onze ethnisch verwante apartheidsstaat nazeggen: "Alles zal reg kom!"

Nu onze PVV-vrienden langzamerhand zijn uitgehuild over het zogenaamde "cordon sanitaire" dat de PVV buiten de regeringsonderhandelingen houdt, is het tijd om de rug te rechten en de realiteit kalm onder ogen te zien.
Een teken aan de wand: De reageerders bij een site als Nu.nl zijn er in grote meerderheid niet ingetrapt. Ik bedoel: in de laatste manoeuvres van de Grote Leider, om zichzelf af te schilderen als een soort onbegrepen messias.
Kijk maar: PVV volgens NU-lezer terecht geen gesprekspartner meer

Het is terecht dat de PVV geen rol meer speelt bij de onderhandelingen voor een nieuw kabinet.
59 procent van de NU-stemmers vinkte ‘oneens’ aan bij de stelling ‘Het is onterecht dat de PVV geen rol meer speelt in het formatieproces’.
Dat is meer dan de 39 procent ‘eens’-stemmers die dus vinden dat er serieuze onderhandelingen hadden moeten worden gevoerd met de partij van Wilders. 2 procent had geen mening.
Het heeft dus geen zin meer, om onder schuilnamen te komen toeteren in de reactie-rubrieken van De Telegraaf, Nu.nl, Krapuul en deze site. Meld je aan als vrijwilliger bij je regionale PVV-kamerlid en help hem/haar om onze joods-christelijk-humanistische wortels in het land, een PVV-kleurtje te geven.

Nu het nadeel omzetten in een voordeel!
De PVV-kamerleden kunnen hun tijd en ons geld beter besteden aan gesprekken met alle Henks en alle Ingrids die op hun gestemd hebben. Dat kan, als men niet in de rechtse schuilkerk van de Wilders-sekte in het Kamergebouw in Den Haag blijft zitten, om daar idiote schriftelijke vragen aan de regering te stellen.

Samen met Hero Brinkman het land in!
 • Partij-afdelingen oprichten. 
 • Uitleggen, waarom de AOW toch niet op 65 jaar moet blijven. 
 • Uitleggen, waarom op uitkeringen moet worden gekort. 
 • 4-mei herdenkingen organiseren, waarbij ook de "slachtoffers van het socialisme" (van de PvdA dus) worden herdacht. 
 • Uitleggen, waarom het hoofddoeken-verbod (of-taks) een zwaarder breekpunt is dan de hypotheekaftrek.

Kortom, in Limburg gaan uitleggen, waarom de economisch zo succesvolle Euregio van de Europese Unie (Maastricht-Heerlen-Aken-Luik-Hasselt) moet worden afgeschaft, omdat anders "Eurabia" uitbreekt.

Succes, mannen!

5 opmerkingen:

 1. "In Limburg begint de victorie!" Wat zou dat mooi zijn. Echte democratie. Dat kunnen toch alleen de mensen zelf bewerkstelligen. Zijn mensen die op de PVV stemmen hiertoe in staat? Dat kun u niet menen.
  Het punt is wat verstaan we onder democratie. Zelfs bij de PSP was dat indertijd niet helemaal duidelijk. Levendig herinner ik me het duo dat in de afdeling Maastricht de touwtjes in handen probeerde te houden. Kreten als "wat zegt het partijprogramma" waren niet van de lucht.

  En bij een "democratische" PVV zal de geschiedenis zich herhalen, een bruine, die van een beweging als de NSB. Eén leider en zijn volgzame en geïndoctrineerde kudde. Compleet met ordediensten.
  De spagaat waarin Wilders zit: een geolied clubje dat met één stem spreekt, die van His Master, of een van bovenaf gecontroleerde "democratische" beweging. Beiden kunnen hem uit de hand glippen. In het eerste geval als zijn boodschap aan kracht verliest en de vermoeidheid toeslaat bij de kiezer-consument. In het tweede geval door alle mogelijke randverschijnselen.

  En o, zo succesvol is die Euregio nu ook weer niet. Laten we allereerst eens die grenzen afschaffen, m.n. die om Maastricht. De havenbaronnen van Rotterdam zullen het beslist merken.

  ps: zie voor het overige mijn weblog onder http://my.opera.com/Tibaert/blog/ m.n. wat betreft de rol van de media...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Alphonse, ik geloof ook geen moment, dat Wilders werkelijk zou gaan toestaan, om zijn "partij" te democratiseren. Zie het als een satire, wat ik schrijf. Het kan helpen om een publiek eindelijk gevoelig te maken voor de waanzin waarin Wilders hen onderdompelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Alphonse - Euregio: Je schrijft:
  "En o, zo succesvol is die Euregio nu ook weer niet. Laten we allereerst eens die grenzen afschaffen, m.n. die om Maastricht. De havenbaronnen van Rotterdam zullen het beslist merken."
  Volgens de informaties die ik uit verschillende Belgische en Nederlandse gemeenten heb over de EuRegio, werkt het allemaal best positief. Maar ik ben het met je eens, dat het beter kan. Waar het mij om gaat, is, dat de PVV Europa verwerpt, behalve als "markt". En dat een markt niet zonder regulering kan (zelfs Adam Smith vond dat!). Wat de EU met zijn gebrekkige middelen voor de regio rond Maastricht doet, is goed, maar zou volgens de PVV-ideologie en volgens het negatieve gedrag van Barry Madlener en z'n PVV-groepje in het Europarlement, zouden de Nederlandse Limburgers moeten terugkeren naar de tijden van Colijn.
  Een discussie daarover, in Sittard bij voorbeeld, zou geen kwaad kunnen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Huib - Een anekdote. De gebeurtenis vond kortelings plaats in Eysden, u weet wel, de plek waar Kaiser Wilhelm bijna 100 jaar geleden ons land invluchtte. Op straat ziet een boerin een vrouw met een hoofddoekje om aankomen wandelen. Of de duvel haar op de hielen zit snelt ze naar huis en doet de deur op slot. Zoals vroeger, de zigeuners komen eraan, boer pas op je kippen. Maar dit vindt nu plaats, anno 2010. Achterlijk, dom? Het zaad van Wilders valt op een vruchtbare bodem. Hoe voorkom je dat het bruine gewas zich verder verspreid?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Huib - De Euregio. Als je het in zwart-wit perspectief zou willen plaatsen zou je zelfs kunnen stellen dat de zegeningen voor deze regio uit Brussel komen, de "kolonisatie" uit Den Haag.
  Die grenzen. Als ik thuis de deur uitga en sla links af kom ik in Waals gebied, rechtdoor kom ik Tongeren terecht, voor Nederland en Duitsland moet ik de hoek om en de Maas over. We weten niet beter. Overal grenzen, overal perifere gebieden, ook aan de andere kant van de grens. Kijk eens naar de infrastructuur. Hopeloos. Hoe zou ze er zonder grenzen uitzien? Heel anders toch.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden gemodereerd. Even geduld!

Related Posts with Thumbnails